Spread the love


Το κύμα κακοκαιρίας που θα περάσει από την Ελλάδα τις επόμενες μέρες ξεκίνησε την επέλαση του από τα δυτικά.

Ήδη από το πρωί είναι σε εξέλιξη καταιγίδες στην Κεφαλλονιά, ενώ μέχρι το βράδυ η κακοκαιρία θα χτυπήσει αρκετές περιοχές της χώρας.

Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, ονομάστηκε «Δαίδαλος» από το Εθνικό Αστεροσκοπείο και θα επηρεάσει τη χώρα από σήμερα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/10.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 23/10, βροχές και καταιγίδες αναμένονται καταρχάς στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη 24/10, ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από μεσημέρι, ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τετάρτη 25/10, ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, με βελτίωση στα δυτικά και βόρεια.

Την Πέμπτη 26/10 και καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς τα νότια, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη.



Spread the love