Spread the love


Σε τραγωδία έχει εξελιχθεί η θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής, καθώς τουλάχιστον εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τα Μέγαρα και την Μάνδρα Αττικής.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου κάνουν λόγο για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, κάτι που η πυροσβεστική δεν το επιβεβαιώνει, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενα άτομα που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς ενώ πριν από λίγο ανασύρθηκε νεκρός άλλος ένας άνθρωπος. Πρόκειται για μια γυναίκα που εντοπίστηκε και ανασύρεται από εξωτερικό χώρο επί της οδού Αίαντος στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν άνδρα 40-50 ετών ο οποίος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από αύλειο χώρο επιχείρησης στο 2-3 χλμ Παλαιά Εθνική Οδό Μάνδρας – Θηβών.

Νωρίτερα, ένας άνδρας 65 ετών βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

Το πρωί μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη. Είχε εγκλωβιστεί από τα νερά που έφθασαν σε πολύ μεγάλο ύψος.

Λίγο πιο πριν είχε επιβεβαιωθεί ότι ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η πρώτη νεκρή. Πρόκειται για έναν άνδρα 85 ετών.



Spread the love