Spread the love


Ο Robert Pattinson βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να παρευρεθεί στην αποψινή πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Good Time»

Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Pattinson και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διάσημος από την επιτυχημένη τριλογία της «Έκλειψης» (Twilight), αναγνωρισμένος από την συνεργασία του με τον David Cronenberg (στα υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα «Cosmopolis», «Maps to the Stars») και έτοιμος να επισκεφθεί το εκλεκτικό σύμπαν της Claire Denis (με το επιστημονικής φαντασίας «High Life»), ο νεαρός ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά είδη και να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ερμηνείες του.

Λίγο πριν παρουσιάσει την ταινία του στο Αθηναϊκό κοινό, ο Robert αποφάσισε να κάνει λίγο τουρισμό και να δει τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία της Αθήνας. Ο διάσημος ηθοποιός ξεναγήθηκε χθες στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και τον συνόδευε ο ελληνικής καταγωγής παραγωγός Τέρι Ντούγκας.

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Robert Pattinson Robert Pattinson Robert Pattinson Robert Pattinson Robert Pattinson

 

 

 

 



Spread the love