Spread the love


Μόλις μία εβδομάδα περίπου αφότου μια γυναίκα ταξίδεψε ολομόναχη από την Γλασκώβη στην Κρήτη, άλλες δύο γυναίκες διαπίστωσαν έκπληκτες πως ήταν οι μοναδικοί επιβάτες μιας πτήσης της Jet2 από το Μπέρμιγχαμ και πάλι για την Κρήτη.

Η Λίτσα Νικόλα, από το Γουόρσαλ, των West Midlands, κατέβαλε 196 ευρώ για να έχει επιπλέον χώρο για τα πόδια της και είπε ότι ένιωσε σαν VIP μετά την «υπέροχη εμπειρία».

Πριν από μία εβδομάδα, η 57χρονη συγγραφέας Κάρον Γκριβ είχε ταξιδέψει μόνη της σε πτήση της Jet2 από τη Γλασκόβη για την Κρήτη.

Για άλλη μία φορά η αεροπορική εταιρεία επέμεινε πως ήταν φυσιολογικό να υπάρχει μια άδεια πτήση στο τέλος της σεζόν.

Η κυρία Νικόλα ταξίδεψε για την Κρήτη για να επισκεφθεί τον άρρωστο αδερφό της Γεράσιμο και γρήγορα έγινε φίλη με την άλλη επιβάτη της πτήσης για το Ηράκλειο, Ντόνα Χαρίτου.

Η κυρία Νικόλα δήλωσε: «Ήταν υπέροχο και συναρπαστικό. Νιώσαμε σαν VIP. Ήταν τέλεια. Ποτέ ξανά δεν είχα ζήσει μια τέτοια θαυμάσια εμπειρία. Το γελοίο ήταν ότι είχα πληρώσει παραπάνω για να έχω έξτρα χώρο για τα πόδια μου. Δεν ξέρω καν πόσες θέσεις είχε το αεροπλάνο. Ήταν ένα μεγάλο αεροπλάνο. Η πτήση ήταν τρεις ώρες και 35 λεπτά. Μου είπαν ότι η άλλη κυρία έκανε check in την τελευταία στιγμή. Ήλπιζα να ήμουν μόνη στο αεροπλάνο, αλλά ήταν μια υπέροχη κυρία» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε πολλά να συζητήσουμε και γελάσαμε πολύ. Ήταν η καλύτερη πτήση που είχα ποτέ. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε. Μου έδωσε το όνομά της και το τηλέφωνό της».

μοναδικοί επιβάτες μοναδικοί επιβάτες μοναδικοί επιβάτες μοναδικοί επιβάτες



Spread the love