Spread the love


Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα να κινητοποιούνται «για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους και να σταματήσουν τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων, που και η σημερινή Κυβέρνηση εφαρμόζει».

Ο αγώνας για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, της περίθαλψης και της Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι τώρα περισσότερο αναγκαίος από ποτέ, τονίζει η ΑΔΕΔΥ στο κάλεσμά της.

«Κυβερνητικό μποναμά στους εργοδότες» χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ την επιχείρηση περιορισμού του απεργιακού δικαιώματος, προσθέτοντας πως οι εργαζόμενοι θα δώσουν για ακόμη μία φορά την απάντησή τους, με τη μαζική συμμετοχή στην γενική πανελλαδική απεργία της Πέμπτης. «Κανένας εργαζόμενος μόνος του ενάντια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, των εργοδοτών και των τεχνοκρατών που θέλουν τη φωνή μας να σιγήσει. Αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα και δεν θα γίνει ποτέ!» προσθέτει.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10:30 στην Ομόνοια.



Spread the love