Spread the love


Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου

Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο θεσμός του Κυπέλλου για αυτήν τη σεζόν, με την ημιτελική φάση να βγάζει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, βάσει της σχετικής προκήρυξης της ΕΠΟ.

Από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, προέκυψαν τα ζευγάρια Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και ΑΕΛ-ΑΕΚ. Οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου (οι πρώτοι) και 17-19 Απριλίου (οι δεύτεροι). Κοινώς, οι δύο αναμετρήσεις θα απέχουν αρκετά μεταξύ τους, κοντά στον ενάμισι μήνα, ενώ δεν είναι απίθανη η επανάληψη του περσινού τελικού, στο Πανθεσσαλικό.

Για τον «δικέφαλο» του Νότου, όπως και για αυτόν του Βορρά, το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας, σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα και θα παρεμβάλλεται μεταξύ δύο αγωνιστικών «φωτιά». Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα παίξει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στη συνέχεια, στις 4 Μαρτίου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Όσο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, την Κυριακή (25/02) υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στις 4 Μαρτίου πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Υπενθυμίζεται ότι στα προημιτελικά η ΑΕΚ απέκλεισε τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο, ο Πανιώνιος τη Λαμία και η ΑΕΛ στο πλέον συναρπαστικό ζευγάρι τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

  •    Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
  •     ΑΕΛ-ΑΕΚ

 



Spread the love