Spread the love


Ο πρωταθλητές του MLB το 2015, Μάικ Μουστάκας και Σαμ Ανας All-American στο χόκεϊ της Division I του NCAA.

Οι αθλητές αυτοί επιλέχθηκαν ως οι τιμώμενοι ανά τη χώρα από το Εθνικό Αθλητικό Τμήμα της AHEPA.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν από τον Υπατο πρόεδρο, Τζoν Γαλάνη, και τον επικεφαλής των Εθνικών Αθλητικών Βραβείων, Γκρέγκορι Στάμο.

Ο Μάικ Μουστάκας, επαγγελματίας παίχτης του μπέιζμπολ των Kansas City Royals και πρωταθλητής του 2015, θα λάβει το βραβείο της AHEPA Harry Agganis Hellenic Athlete Award και ο Σαμ Ανας, παίκτης του κολεγιακού χόκεϊ στο Quinnipiac University, θα λάβει το 2ο του από την AHEPA William Chirgotis Collegiate Scholar-Athlete Award.

Screen-Shot-2016-07-25-at-15.48.58-529x300

Η απονομή θα γίνει κατά το 94ο Ανώτατο Συνέδριο της AHEPA στις 27 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

«Η AHEPA είναι υπερήφανη γι’ αυτή την αναγνώριση σε αυτά τα δύο σπουδαία ταλέντα» δήλωσε σχετικά ο κ. Γαλάνης. «Και οι δύο αθλητές έχουν φτάσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού στα αθλήματά τους και πρέπει να επαινεθούν για τα επιτεύγματά τους έως σήμερα».

Ο κ. Στάμος ανέφερε πως «ως βασικός 3ος baseman για τους πρωταθλητές στο World Series Champion Kansas City Royals, ο Μάικ Μουστάκας έπαιξε ακέραιο ρόλο στην πορεία προς το πρωτάθλημα και ο Σαμ Ανας ήταν First-team All-American στη μεγάλη κατηγορία NCAA Division I στο χόκεϊ στο Quinnipiac University, οδηγώντας την ομάδα πρώτη στην κατάταξη πανεθνικά και στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Από το ekirikas.com



Spread the love