Spread the love


Σε Κρήτη και Μύκονο, δύο από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη! Η αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post επέλεξε για τους αναγνώστες της τις οκτώ καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη.

Η αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post επέλεξε για τους αναγνώστες της τις οκτώ καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη- Η παραλία «Φυλακή», κοντά στα Χανιά και η πασίγνωστη «Paradise Beach» της Μυκόνου, είναι ανάμεσα σε αυτές

Σε αφιέρωμα της Huffington Post για τις οκτώ καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ευρώπη, δύο ελληνικές παραλίες κατέχουν επάξια μια θέση! Πρόκειται για την παραλία «Φυλακή», που βρίσκεται 75 χιλιόμετρα νότια των Χανίων, στην Κρήτη και την παραλία «Paradise Beach», γνωστή για τα δημοφιλή πάρτι της και όχι μόνο, στο «Νησί των Ανέμων».

Δείτε τις 8 καλύτερες παραλίες για γυμνιστές στην Ευρώπη με σειρά κατάταξης, σύμφωνα πάντα με την Huffington Post.

1. Playa de Ses Illetes, στο νησάκι Φορμεντέρα, στην Ισπανία. Ακριβώς στα νότια της θρυλικής Ίμπιζας, το μικρό νησάκι Φορμεντέρα, διαθέτει πολλές και πανέμορφες παραλίες, που είναι «φιλικές» στους γυμνιστές!

παραλίες γυμνιστών

2. Παραλία «Φυλακή», στην Κρήτη. Η Huffington Post αναφέρει ότι η Κρήτη είναι έτσι κι αλλιώς γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, αλλά η «Φυλακή» είναι ένα θέρετρο γυμνιστών από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και ένα σνακ μπαρ, καλωσορίζει γυμνιστές από κάθε γωνιά της γης.

παραλίες γυμνιστών

Η παραλία θεωρείται απομονωμένη και η πρόσβαση από τα Χανιά είναι δυνατή με λεωφορείο μέχρι τη Χώρα Σφακίων, καθώς και με ιδιωτικό ή νοικιασμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και μέχρι τη Χώρα Σφακίων.

Η πρόσβαση από τη Χώρα Σφακίων εξασφαλίζεται με αυτοκίνητο, μόνο μέσα σε λίγα λεπτά και βέβαια, μπορεί κανείς να την επισκεφθεί και πεζός.

3. Ahlbeck Beach, στο νησάκι Usedom, που βρίσκεται στη Βαλτική θάλασσα και ανήκει στη Γερμανία. Το παρατσούκλι του νησιού είναι «το νησί του ήλιου» και δικαιολογημένα οι γυμνιστές το επισκέπτονται για το τέλειο μαύρισμα!

4. Plage de Tahiti, στο Σαιν Τροπέ, στη Γαλλία. Πέρα από τη Γαλλική Ριβιέρα, που είναι γνωστή στους περισσότερους, σε αυτή την παραλία για γυμνιστές θα μπορούσε κάποιος να θαυμάσει και την Μιράντα Κερ και τα… «προσόντα της».

παραλίες γυμνιστών

5. Leucate Plage, στο Leucate, Γαλλία. Η περιοχή βρίσκεται στη μεσογειακή ακτή της Γαλλίας και διαθέτει δύο παραλίες για γυμνιστές, αλλά και θέρετρα για τους ντόπιους, αν προτιμούν να είναι ντυμένοι.

6. Es Trenc , στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Ιδανική παραλία με ρηχά νερά για γυμνιστές, στη νότια ακτή του υπερτιμημένου νησιού.

παραλίες γυμνιστών

7. Paradise Beach στη Μύκονο. Πασίγνωστη παραλία σε τουρίστες και ντόπιους, σε διασημότητες και σε «κοινούς θνητούς». Τόπλες ή εντελώς γυμνοί, όλοι είναι καλοδεχούμενοι να κολυμπήσουν και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί στα φημισμένα μπαρ της μυκονιάτικης παραλίας!

8. Patara Beach στην Τουρκία. Η μεγαλύτερη παραλία στην «τουρκική Ριβιέρα», διαθέτει ψιλή άμμο. Είναι μια προστατευόμενη περιοχή ωοτοκίας για τις θαλάσσιες χελώνες, οι οποίες δεν ενοχλούνται από την παρουσία των γυμνιστών!



Spread the love