Spread the love


Θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Πρόκειται όμως για blogger- και πιλότο- που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Η Μαντλίν Σνάιντερ-Βέιφενμπαχ επισκέφθηκε πρόσφατα Ελλάδα και ξετρελάθηκε με τη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη.

Η Μαντλίν Σνάιντερ-Βέιφενμπαχ επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα και ξετρελάθηκε με τη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη, δημοσιεύοντας διαρκώς φωτογραφίες από τα δύο ελληνικά νησιά στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν 765.000 άτομα.

Η πανέμορφη Γερμανίδα ήθελε να γίνει πιλότος από τα 12 χρόνια της. Είναι στο… αίμα της οικογένειάς της, εξήγησε στην Daily Mail, καθώς δύο ξαδέλφια της είναι πιλότοι. Πριν από λίγα χρόνια ακολούθησε τα βήματά τους. Αδυνατώντας όμως να βρει δουλειά στους αιθέρες, άρχισε να γυρίζει τον κόσμο ως επιβάτης αεροπλάνων, καθώς έγινε ταξιδιωτική blogger.

«Οταν αποφάσισα να κάνω μεταπτυχιακό άνοιξα τους λογαριασμούς μου στο Instagram και το YouTube και δημιούργησα το blog μου. Σύντομα εξασφάλιζα τα προς το ζην με αυτόν τον τρόπο και έτσι προτίμησα να γίνω blogger», δήλωσε, αλλά πρόσθεσε ότι αν βρει μία καλή δουλειά ως πιλότος, σίγουρα θα την προτιμήσει.

Δείτε και άλλα θέματα με την Ελλάδα, τα νησιά στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

«Θέλω να δείξω σε follower και τους αναγνώστες μου πόσο όμορφος είναι ο κόσμος μας. Υπάρχουν τόσο εκπληκτικά μέρη και θέλω να τα επισκεφθώ όλα», είπε ακόμη.

 



Spread the love