Spread the love


H παραδοσιακή και οικογενειακή ταβέρνα που διευθύνει ο Στέλιος Κόλλιας μετράει πάνω από 40 χρόνια πείρας στο είδος της. Σε ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον προσφέρει το ζεστό καλωσόρισμα με ντόπια ορεκτικά και φαγητά καθώς και τα παραδοσιακά επιδόρπια.

Ο Στέλιος έχει δημιουργήσει έναν χώρο εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο με αισθητικές πινελιές. Εκείνο όμως που είναι πάνω απ όλα, είναι η καθαριότητα, η ποιότητα και η φροντίδα. Είδαμε από κοντά τον χώρο παρασκευής των γευμάτων και πάθαμε…! Άριστες εργαστηριακές συνθήκες. Απόλυτη καθαρότητα!

Στέλιος Κόλλιας

Οι σπεσιαλιτέ είναι το τυροπιτάρι με χορταρικά και φέτα, η ζουμερή σούβλα από ντόπια κρέατα και το γευστικό κοκορέτσι αλλά και κοντοσούβλι. Σερβίρει επίσης και χειροποίητα μακαρόνια (τζόλια) με μυζήθρα της περιοχής.

Στέλιος Κόλλιας

Μπορείτε να γευτείτε και άλλα νόστιμα εδέσματα όπως τυροκαυτερή, διάφορες σαλάτες, χόρτα του βουνού, λουκάνικα χωριάτικα και αρνί-κατσίκι, παιδάκια στη σχάρα.

Στέλιος Κόλλιας

Το γεύμα ολοκληρώνεται με λαχταριστά επιδόρπια όπως το γιαούρτι με μέλι και καρύδια, σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα και γλυκά του κουταλιού. Εδώ διασκεδάζουμε χορεύοντας, τρώγοντας και πίνοντας άφθονο ντόπιο κρασί.

Στέλιος Κόλλιας

Η ταβέρνα, εκτός από το όμορφο περιβάλλον έχει και μια απολαυστική θέα στη φύση. Φυσικά για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν την διαδικτυακή τους επικοινωνία, διαθέτει και Wi-Fi για σερφάρισμα μετά το φαγητό.

Πύλη – Δερβενοχώρια

Τηλ:22630 31869

Στέλιος Κόλλιας

Στέλιος Κόλλιας   Στέλιος Κόλλιας Στέλιος Κόλλιας

Δείτε: wikipedia.org



Spread the love