Spread the love


Αυτό το θέαμα ευχαρίστησε τους απανταχού λάτρεις της γυναικείας ομορφιάς, αλλά και της εταιρείας εσωρούχων με την καταπληκτική ιδέα.

Τα κορίτσια είναι σαν αρχαίες Ελληνίδες θεές που παίζουν αμέριμνα για να ευφημίσουν τη νέα σειρά εσωρούχων της εταιρείας.

Ακόμα και η Ελληνίδα θεά Αφροδίτη θα ζήλευε τα «αγγελάκια» της Victoria Secret που έχει την καταπληκτική ιδέα να τα φωτογραφίσει στην θάλασσα, μουσκεμένες με λευκά εσώρουχα που συμβολίζουν την αγνότητα και τα νιάτα

Τα σέξι μοντέλα φωτογραφήθηκαν για την ισπανική έκδοση του περιοδικού Vogue και τα αποτελέσματα ήταν απολύτως εκπληκτικό..

Μάλιστα όταν έχει μοντέλα όπως: Martha Hunt, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Sara Sampaio, Elsa Hosk, Taylor Hill και Romee Strijd, τοτε παραμιλάει όλος ο κόσμος..

τότε το θέαμα γίνεται άκρως ερωτικό, αφού τα σώματα τους αποκαλύπτονται και διαγράφονται μέσα στα βρεγμένα εσώρουχα .. όταν αμέριμνες παίζουν με τον φακό, τον ήλιο το νερό.. και την φαντασία μας. σαν θαλάσσιες αρχαίες νύμφες στην παραλία .

Ρίξε μια ματία στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Martha Hunt, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Romee Strijd, Sara Sampaio and Taylor Hill on the cover of "Vogue" Spain's May 2016 issue.

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec2.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec3.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec4.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec5.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec6.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec7.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec8.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec9.jpg

http://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2016/04/sec10.jpg

 



Spread the love