Spread the love


Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα στην τηλεόραση για χρόνια αλλά και ως μοντέλο έχει κάνει αξέχαστες φωτογραφίσεις που «στοίχιωσαν» μια ολόκληρη γενιά ανδρών.

H 38χρονη Νίκη Κάρτσωνα μπορεί πλέον να μην ασχολείται με το modeling όπως έκανε κάποτε, αλλά έχει πολλά να θυμάται από εξώφυλλα, φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις που την καθιέρωσαν ως μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες.

Έτσι, μίλησε ακόμα για το παρασκήνιο της πρώτης γυμνής της φωτογράφισης: «Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε «προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες», όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω.

Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή» αναφέρει.

Αναζητήσαμε λοιπόν τις πιο αποκαλυπτικές της στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε σε ένα «καυτό» αφιέρωμα!

Απολαύστε την Νίκη Κάρτσωνα πιο «καυτά» γυμνά της στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

http://i.imgur.com/iXN47aM.jpg


Spread the love