Spread the love


Τι ήταν να το δούμε αυτό το κορμί; Απίστευτη φωτογράφηση για το Γαλλικό κοινό που και ξεκινάει επανάσταση για χατίρι της..

Ο λόγος για την υπέρλαμπρη Vita Sidorkina, που αφέθηκε στα χέρια του διάσημου φωτογράφου David Bellemerre που πράγματι ανέδειξε όλες τις κρυφές της χάρες και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η αλήθεια είναι ότι το γαλλικό κοινό έχει αυξημένη αισθητική γι αυτό και αυτή η φωτογράφιση είναι όλα τα λεφτά, και φιλοξενήθηκε στο Lui Magazine στο τεύχος №26 που κυκλοφόρησε για τον Απρίλιο 2016.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κορίτσι αυτό είχε κάνει κάποιες προπονήσεις πριν στο αντρικό περιοδικό Playboy που την ανέδειξε.

Τέλος, για όσους τυγχάνει να την αντικρίζουν πρώτη φορά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Vita Sidorkina είναι μια πολύ «καυτή» 22χρονη μοντέλα από την Ρωσία, έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1994 και θέλει ακόμα πολλά χιλιόμετρα να περπατήσει αφού μπήκε από μικρή στα βάσανα της πασαρέλας.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Vita Sidorkina Nude 2 Vita Sidorkina Nude 3 Vita Sidorkina Nude 4 Vita Sidorkina Nude 5 Vita Sidorkina Nude 6 Vita Sidorkina Nude 7 Vita Sidorkina Nude 9 Vita Sidorkina Nude 8 Vita Sidorkina Nude 10 Vita Sidorkina Nude 11vita-sidorkina-1



Spread the love