Spread the love


Η νεαρή πορνοστάρ Amber Rayne που είχε κατηγορήσει τον συμπρωταγωνιστή της James Deen για βιασμό, βρέθηκε νεκρή

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, και μετά την νεκροψία διαπίστωσαν ότι ..

Η Αmber Rayne, διάσημη πορνοστάρ με περίπου δέκα χρόνια καριέρας στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δείτε τη στο twitter

Η Rayne αποσύρθηκε από τη βιομηχανία το 2015 για να αφοσιωθεί στη φάρμα αλόγων που είχε κάνει, αλλά προηγουμένως είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο σκάνδαλο που έπληξε έναν από τους πιο ισχυρούς άντρες της βιομηχανίας.

Η Rayne κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό και παραγωγό ερωτικών ταινιών James Deen για σεξουαλική επίθεση και η ομολογία της προστέθηκε σε αντίστοιχες που είχαν κάνει τουλάχιστον 9 ακόμη ηθοποιοί ερωτικών ταινιών.

Η Rayne είχε ισχυριστεί πως ο Deen την γρονθοκόπησε στα γυρίσματα μιας σκηνής σεξ και συνέχισε την επαφή με βία ενώ εκείνη αιμορραγούσε.

Το Νew York μεταδίδει πως η πορνοστάρ φέρεται να πέθανε στον ύπνο της, αλλά έχει διαταχθεί νεκροψία στη σορό της για να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια.

Από τα δημοσιεύματα αναφέρεται πως στα social media της δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι την προβλημάτιζε ή πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ωστόσο, όλα τα ταμπλόιντς σημειώνουν τη διαμάχη της με τον James Deen και το πόσο μεγάλο κόστος είχαν αυτές οι αποκαλύψεις στην καριέρα του.

Ο James Deen πρόσφατα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με το νόμο καθώς κλήθηκε να πληρώσει υψηλό πρόστιμο για σημαντικές παραβιάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που σημειώθηκαν στην εταιρεία του.

Η εταιρεία παραγωγής του, κατηγορήθηκε πως δεν φρόντισε για τη χρήση προφυλακτικών από τους ηθοποιούς της και πως δεν παρέχει τα απαραίτητα εμβόλια ή ιατρικές εξετάσεις για τους εργαζόμενους, αφήνοντάς τους έτσι εκτεθειμένους στην ηπατίτιδα Β.

http://cdn-w.glamourtryouts.com/mpromo/shanti_mp/content/fhgs/446/amber_rayne_006.jpg

http://cdn-w.glamourtryouts.com/mpromo/shanti_mp/content/fhgs/588/5/IMG_1597_00.jpg

http://cdn-w.glamourtryouts.com/mpromo/shanti_mp/content/fhgs/588/5/IMG_1610_00.jpg



Spread the love