Spread the love


«Δεν με ενδιαφέρει το σεξ με αγνώστους».. «Ούτε έχω ορμές σαν ζώο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, που μετά τον πρώτο της γάμο παντρεύτηκε με άντρα δέκα χρόνια νεότερό της! Η τέλεια Ελληνίδα milf.Η γνωστή κοσμικογράφος και φίλη πολλών Ελλήνων celebrities, είναι μια Ελληνίδα Θεά..

«Ποτέ, ένα βράδυ εξηγούσα σε κάποιον που με πίεζε πως δεν είμαι γι’ αυτήν τη χρησιμότητα. Δε με ενδιαφέρει το σεξ με αγνώστους, ούτε έχω ορμές σαν ζώο! Το εντελώς αντίθετο», είπε στο περιοδικό You. Όσο για το αν έχει μετρήσει με πόσους άνδρες έχει πάει; «Ναι, πολλές φόρες πριν πάω να κοιμηθώ όπως μετράνε τα προβατάκια για να νανουρίζονται! Είμαι σχεσάκιας».

Για τον πρώτο της γάμο, το παιδί και το διαζύγιο:

«Αν παντρευτείς, να είσαι πάντα έτοιμη να χωρίσεις», μου έλεγε πάντα ο μπαμπάς μου, που είχε ζήσει ένα επίπονο διαζύγιο στη ζωή του πριν γνωρίσει τη μητέρα μου και ερωτευτούν. Χώρισα με τον πρώτο μου άντρα γιατί δεν ταιριάζαμε Την απόφαση να παντρευτώ σε νεαρή ηλικία την πήρα γιατί τότε το να είσαι 24 και να μην έχεις παντρευτεί σήμαινε ότι είσαι γεροντοκόρη, επίσης είχα τον μπαμπά μου άρρωστο και ο David, ο πρώτος μου άντρας, μου τον θύμιζε και αυτό μου δημιουργούσε κάτι ωραίο, και ήθελα να κάνω ένα παιδί και ήθελα να κάνω ένα παιδί γιατί ένιωθα ότι άμα χάσω τον μπαμπά μου, θα πηδούσα από το μπαλκόνι, και γεννήθηκε ο γιος μου, του έδωσα το όνομα του πατέρα μου, Νίκος, και για εννέα μήνες τον έζησε  ο πατέρας μου, ενώ και η μητέρα σου χάρηκε πολύ σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Ο γάμος με έναν άντρα δέκα χρόνια νεότερο:

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ξαναπαντρευτώ, έβγαινα εξάλλου με έναν παντρεμένο. Τελικά, γνώρισα σε ένα μπαρ τον Σωτήρη, έμεινα έγκυος, ήθελα το παιδί και ήθελα το παιδί να έχει γονείς παντρεμένους και ο Σωτήρης μου έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου. Δεν μου άρεσε, επίσης, καθόλου να μου λένε το «τεκνό και το τεκνό», και έτσι τον παντρεύτηκα για να είναι επίσημο. Είναι δέκα -και περισσότερο- νεότερός μου, αλλά δεν μου έδωσε ποτέ την αίσθηση ότι είναι παιδάκι. Η διαφορά ηλικίας δεν με άγχωσε, άλλα πράγματα με αγχώνουν όπως τα γεράματα, οι αρρώστιες».

Δείτε τη στο instagram το twitter και το facebook

Απολαύστε την στις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

xristina-politi-1

xristina politi xristina politi 2 xristina politi 3 xristina politi 4 xristina politi 5 xristina politi 6 xristina politi 7 xristina politi 8 xristina politi 9 xristina politi 10 xristina politi 11 xristina politi 12 xristina politi 13 xristina politi 14 xristina politi 15 xristina politi 16 xristina politi 17 xristina politi 18 xristina politi 19 xristina politi 20 xristina politi 21 xristina politi 22 xristina politi 23 xristina politi 24 xristina politi 25 xristina politi 26

Τέλος δείτε και μια απίστευτη τούμπα onair στο βίντεο που ακολουθεί:

xristina politi 32 xristina politi 27 xristina politi 28 xristina politi 29 xristina politi 30 xristina politi 31

xristina politi xristina politi 31 xristina politi 32 xristina politi 33 xristina politi 34



Spread the love