Spread the love


Η σέξι εμφάνιση στην παραλία με ολόσωμο μαγιό μας έκανε να πραγματοποιήσουμε ένα αφιέρωμα στο κορμί της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Έβελυν Καζαντζόγλου σε παραλία της Μυκόνου.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει για 4η σεζόν ζει και να εργάζεται στην Κύπρο, ξεκλέβωντας συχνά χρόνο για επισκεφτεί τους φίλους και την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο, η Έβελυν Καζαντζόγλου προετοιμάζεται για την παρουσίαση του MadWalk Κύπρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Blogger» αλλά και τη ραδιοφωνική της εκπομπής στον Deejay 93,5 που βρίσκεται πρώτη στη ζώνη της, στο ξένο ρεπερτόριο.

Να φανταστείς ότι πέρυσι δεν έκανε καν διακοπές. Δουλεύει ασταμάτητα..

Μοντέλο, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά κυρίως καλό παιδί που θέλει να καταφέρει να σταθεί στα δικά του πόδια και μετά να κάνει οικογένεια και παιδιά. Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα αγοροκόριτσο σε σώμα κορίτσαρου.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1985 στη Σκωτία όπου πέρασε και τα παιδικά της χρόνια ενώ από τα 16 της χρόνια άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Το 2005 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate κατακτώντας τον τίτλο της «Superstar». Ακολούθησαν συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Το 2008 ανέλαβε τη δική της εκπομπή στο MAD TV, ενώ την επόμενη χρονιά ανέλαβε ραδιοφωνική εκπομπή στο Mad Radio 106,2. Στη συνέχεια, πέρασε και από την τηλεόραση όπου συνεργάστηκε με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR «Φώτης και Μαρία Live».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στην Κύπρο. Μένει στη Λευκωσία αλλά ονειρεύεται τη Λεμεσό. Παρουσιάζει την εκπομπή «Dress Room» με τον Νικόλα Ιωαννίδη στο MAD Κύπρου, κάνει καθημερινή τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή στον Deejay 935 και γράφει στο blog www.must.com.cy. συμβουλές μόδας και ομορφιάς.

Αν της πεις ότι μάλλον δουλεύει πολύ, θα σου πει ότι ο χειμώνας έρχεται με περισσότερες υποχρεώσεις. «Θα παρουσιάσω τα αντρικά καλλιστεία στο SIGMA. Θα ξεκινήσει μέσα Νοέμβρη να προβάλλεται. Θα είναι μια εκπομπή σαν το “Next Top Model” για την ανάδειξη του Mister Cyprus. Στα δέκα επεισόδια θα έχω τον ρόλο της παρουσιάστριας».

Δείτε το στο facebook το twitter και το instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έβελυν Καζαντζόγλου 1 Έβελυν Καζαντζόγλου 2 Έβελυν Καζαντζόγλου 4

Έβελυν Καζαντζόγλου 5a

Έβελυν Καζαντζόγλου 6

Έβελυν Καζαντζόγλου 7 Έβελυν Καζαντζόγλου 8

Έβελυν Καζαντζόγλου 9 Έβελυν Καζαντζόγλου 10 Έβελυν Καζαντζόγλου 11 Έβελυν Καζαντζόγλου 12 Έβελυν Καζαντζόγλου 13 Έβελυν Καζαντζόγλου 14 Έβελυν Καζαντζόγλου 15  Έβελυν Καζαντζόγλου 17 Έβελυν Καζαντζόγλου 18 Έβελυν Καζαντζόγλου 19 Έβελυν Καζαντζόγλου 20 Έβελυν Καζαντζόγλου 21 Έβελυν Καζαντζόγλου 22 Έβελυν Καζαντζόγλου 23 Έβελυν Καζαντζόγλου 24 Έβελυν Καζαντζόγλου 25 Έβελυν Καζαντζόγλου 26 Έβελυν Καζαντζόγλου 27 Έβελυν Καζαντζόγλου 28 Έβελυν Καζαντζόγλου 29 Έβελυν Καζαντζόγλου 30 Έβελυν Καζαντζόγλου 31 Έβελυν Καζαντζόγλου 32 Έβελυν Καζαντζόγλου 33 Έβελυν Καζαντζόγλου 34 Έβελυν Καζαντζόγλου 35 Έβελυν Καζαντζόγλου 36 Έβελυν Καζαντζόγλου 37 Έβελυν Καζαντζόγλου 38 Έβελυν Καζαντζόγλου 39 Έβελυν Καζαντζόγλου 40 Έβελυν Καζαντζόγλου 41 Έβελυν Καζαντζόγλου 42 Έβελυν Καζαντζόγλου 43 Έβελυν Καζαντζόγλου 44 Έβελυν Καζαντζόγλου 45 Έβελυν Καζαντζόγλου 46 Έβελυν Καζαντζόγλου 47 Έβελυν Καζαντζόγλου 48 Έβελυν Καζαντζόγλου 49 Έβελυν Καζαντζόγλου 50 Έβελυν Καζαντζόγλου 51 Έβελυν Καζαντζόγλου 52 Έβελυν Καζαντζόγλου 53

 



Spread the love