Spread the love


Γυμνόστηθη στη σκηνή εμφανίζεται για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Η Νεράιδα». Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι», αφού η κοπέλα είναι πειρασμός.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Μετά την εμφάνιση της στο εβδομαδιαίο σίριαλ του MEGA «Κάτω Παρτάλι», όπου τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών, η ηθοποιός μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο με την αποκαλυπτική εμφάνιση που τολμά να κάνει στη σκηνή.

Ο λόγος για την Βασιλή Τρουφάκου, που για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε τότε, χρειάστηκε να βγάλει για λίγα δευτερόλεπτα την μπλούζα της, πριν πέσει στο νερό…

Μόνο που ούτε και η ίδια δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Διαβάστε τις δηλώσεις της για το θέμα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι την σόκαραν όσα ακολούθησαν!

“Έπαιζα το πιο αθώο, το καθαγιασμένο πλάσμα, τη Νεράιδα. Το γυμνό ήταν για ένα δευτερόλεπτο, μια στιγμή. Συγκεκριμένα, όταν έβγαλα την μπλούζα μου και βούτηξα στο νερό για να πάω στον Πρίγκιπα μέσα στη λίμνη και να του πω: “Παντρέψου με”. ¨

Ήταν μια τόσο αθώα και γλυκιά παράσταση, που θα μπορούσαν να τη δουν ακόμη και παιδιά, δεν ήταν σκληρό γυμνό, που θα μπορούσε να προκαλέσει, να σχολιαστεί κ.λπ.

Ήταν μια αθώα σκηνή, απλώς ο φωτογράφος ήταν σε σωστή γωνία, τη σωστή στιγμή όπου έβγαζα την μπλούζα και βουτούσα στη θάλασσα, οπότε την απαθανάτισε. Και έτσι έγινε όλος αυτός ο ντόρος, ενώ εγώ δεν το είχα σκεφτεί καν.

Δεν υπήρχε ακραίο γυμνό. Οι αντιδράσεις με σόκαραν στην αρχή, ήταν κάτι που δεν περίμενα. Αιφνιδιάστηκα. Παράγγειλα μια πίτσα στο σπίτι και ο ντιλιβεράς μού είπε: “Σε είδα στην εφημερίδα γυμνή, συγχαρητήρια”.

Έμεινα άναυδη για λίγο. Ξαφνικά επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη φωτογραφία με θυμάται κάποιος γι’ αυτήν και όχι για οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στην πορεία μου μέχρι σήμερα;”.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός των άλλων είχε εμφανιστεί και στην κινηματογραφική ταινία που έπαιξε τον χειμώνα που μας πέρασε «Ουζερί Τσιτσάνης» που μαζί με τους: Ανδρέα Κωνσταντίνου, στον ρόλο του Βασίλη Τσιτσάνη, Χάρη Φραγκούλης, σε εκείνον του Γιώργου, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, στον ρόλο της Εστρέας και η Βασιλική Τρουφάκου στο ρόλο της Λέλας.

Απολαυστε την στις φωτογραφίες της παράστασης που ακολουθούν:

VASILIKI TROUFAKOU 1 VASILIKI TROUFAKOU 2 VASILIKI TROUFAKOU 3 VASILIKI TROUFAKOU 4 VASILIKI TROUFAKOU 5 VASILIKI TROUFAKOU 6 VASILIKI TROUFAKOU 7 VASILIKI TROUFAKOU 8 VASILIKI TROUFAKOU 9 VASILIKI TROUFAKOU 10 VASILIKI TROUFAKOU 11 VASILIKI TROUFAKOU 12



Spread the love