Spread the love


Ορισμένες γυναίκες όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα πιο ζουμερές, χωρίς να χάνουν τίποτα από την λάμψη τους στην αρχή της καριέρας τους. Απολαύστε το φωτό αφιέρωμα που ακολουθεί.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει ακόμη αλλά ο καιρός είναι τόσο ζεστός που μας κάνει να σκεφτόμαστε ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας ανοίξουμε την όρεξη για μπάνιο αποκαλύπτοντάς σας τα ομορφότερα σώματα διαφόρων σταρ που έχουν περάσει ήδη τα 40!

Ας ξεκινήσουμε με την Eva Longoria, η οποία απέδειξε ότι τα 40 είναι απλώς ένας αριθμός. Κάντε κλικ και δείτε κι άλλα.

Eva Longoria

Η Brooke Shields μας άφησε πραγματικά άφωνους στα 49 με αυτό το πανέμορφο μαγιό στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά του 2015.

Brooke Shields

Η Christie ανέβασε αυτή την εντυπωσιακή φωτογραφία στα 61 της χρόνια γράφοντας: “Παράδεισος, είμαι στον Παράδεισο.” Και το κορμί σου είναι πραγματικά ονειρεμένο, Christie!

Christie Brinkley

Είναι προφανές ότι η καλή ζωή φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Απόδειξη η 42χρονη Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow
H 42xronh Sofia Vergara, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης είναι απίστευτα σέξι και της αξίζει. Δεν το πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στην εντυπωσιακή καλλονή στα γυρίσματα της σειράς “Modern Family” στην παραλία Μπόντι.

Sofia Vergara 2
Η 63χρονη Jane Seymour είναι ίσως η γυναίκα που χρειαζόμαστε τη φροντίδα της.. Το σώμα της “Dr. Quinn” είναι πραγματικά αγέραστο.

Jane Seymour

Ο έρωτας και τα τέσσερα παιδιά φαίνεται ότι κάνουν πολύ καλό στην υγεία αν κρίνουμε από την 41χρονη Heidi Klum η οποία είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Heidi Klum

Η 42χρονη Gabrielle Union παντρεύτηκε τον Dwyane Wade κι έχει πολύ μέλλον μπροστά της στη μεγάλη οθόνη. Η σαραντάρα ηθοποιός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολύ νεότερές της.

Gabrielle Union

Δεν ξέρουμε πώς τα καταφέρνει αλλά το σώμα της 52χρονη Demi Moore συναγωνίζεται επάξια εκείνο της κόρης της κι ας είναι 52 χρονών.

Demi Moore
H 59χρονη Kris Jenner, μητέρα της Kim Kardashian βγάζει τον εαυτό της φωτογραφία με μπικίνι, και ακόμα μετραει ..

Kris Jenner

H 42χρονη Jennie Garth, ήταν η σταρ του “Beverly Hills, 90210” Η ηθοποιός έχασε κιλά και ανανεώθηκε μετά από το διαζύγιό της με τον Peter Facinelli.

Jennie Garth

Από ότι φαίνεται η 50χρονη Courteney Cox έχει πολύ καλά γονίδια. Κάι το σίγουρο είναι ότι μετά το διαζύγιο αποκλείεται να μείνει για πολύ καιρό μόνη.

Courteney Cox
Μήπως είναι ο έρωτας το μυστικό της νεότητας της 45χρονης Jennifer Lopez; Από ότι φαίνεται αυτό ισχύει, γιατί όταν άρχισε να βγαίνει με το νεότερό της Casper Smart, η Jenny λάμπει και μοιάζει ομορφότερη από ποτέ.

Jennifer Lopez



Spread the love