Spread the love


Σίγουρα θα έχετε την περιέργεια να μάθετε πώς δείχνουν οι όμορφες διάσημες Ελληνίδες χωρίς make-up και η απάντηση είναι εδώ.

Η Δέσποινα Βανδή έχει «περάσει» προ πολλού τα 40. Πλέον στα 46 της χωρίς ίχνος make-up η τραγουδίστρια κάνει ακόμα και τις 20άρες να ζηλεύουν. Η δεξιά φωτο είναι ένα μικρό ψέμα, καθώς η τραγουδίστρια δεν γίνεται να είναι τόσο “ατσαλάκωτη”.

vandi despoinaΗ Δούκισσα Νομικού δικαίως πήρε τον τίτλο της Star Hellas το 2007 αφού είναι το ίδιο όμορφη είτε με make-up είτε χωρίς. Η εικόνα που μας αρέσει περισσότερο είναι χωρίς μακιγιάζ, γιατί φαίνεται ότι ήδη έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά και το make-up δεν την «μεταμορφώνει» σε κάτι τελείως διαφορετικό. Το μοντέλο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της όντας τελείως φυσική και είναι λογικό με τέτοια «προσόντα».doukissa nomikouΗ Josephine αμακιγιάριστη δεν γίνεται να είναι πιο γλυκιά! Η 24χρονη τραγουδίστρια όταν βάφεται γίνεται περισσότερο σέξι, ενώ χωρίς make-up είναι σαν σχολιαρόπαιδο!JosephineΑν εξαιρέσουμε τις γκριμάτσες της Μαρίας Ηλιάκη στις φωτογραφιές (σχεδόν όλες) η διαφορά είναι εμφανής. Η παρουσιάστρια στη μια φαίνεται λίγο κουρασμένη, ενώ στην άλλη πιο «φρεσκαδούρα», αλλά και πάλι τα πράγματα δεν είναι τραγικά.maria iliakiΜας βγήκε το «λάδι» μέχρι να βρούμε μια φωτογραφία της Έλλης Κοκκίνου χωρίς μακιγιάζ. Θα σας γυρίσουμε λίγο πίσω στα Χριστούγεννα. Φτάσαμε σε τόσο παλιές αναρτήσεις της τραγουδίστριας που δεν ξέρουμε από ποιες γιορτές είναι. Ίσως του 2014, αλλά πάνω-κάτω είναι ίδια. Οφείλουμε να πούμε ότι δεν είναι κακή. Η Έλλη τολμά να φανερώσει τη φυσική της ομορφιά και δεν βγαίνει χαμένη.kokkinou elliΜαρία Κορινθίου, μεσογειακή ομορφιά, «γυναικάρα», καλλονή και όλα τα γνωστά. Είτε έτσι είτε αλλιώς «σκίζει». Βρείτε μας έναν άντρα που να απορρίψει κάποια από τις δυο εκδοχές της ηθοποιού.

maria korinthiouΗ Ντορέττα Παπαδημητρίου αμακιγιάριστη δείχνει πιο μικρή, αλλά της λείπει η «ένταση» που θα τραβήξει την προσοχή, που το πετυχαίνει με το καλό μακιγιάζ. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε στην περίπτωση της ηθοποιού.ntoretta papadimitriouΠηγαίναμε «στοίχημα» ότι η Αθηνά Οικονομάκου θα ήταν μια κούκλα χωρίς make-up. Αν σκεφτούμε ότι μας αφήνει «άφωνους» έτσι, θεωρούμε το make-up άχρηστο για εκείνη.. Η ηθοποιός δεν το έχει ανάγκη όπως είναι προφανές. Ας πούμε ότι μπορεί να μην ανησυχεί για το πώς θα βγει έξω, αφού είναι «προικισμένη» από τη φύση.athina oikonomakouΜαίρη Συνατσάκη είσαι μια θεά… και μπράβο σου.mairi synatsakiΔεν το θέλουμε, αλλά πρέπει να το πούμε. Δεν έχει καμία σχέση η μια εκδοχή της Φαίης Σκορδά με την άλλη. Ίσως να φταίει η αριστερή φωτογραφία, ίσως και όχι. Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι αυτή τη «μάπα φράπα» λίγες την διατηρούν στα 36 τους.fay skordaΗ αλήθεια είναι ότι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι χίλιες φορές πιο όμορφη αμακιγιάριστη, γιατί μπορούμε να δούμε ότι χωρίς κανένα καλλυντικό είναι εκθαμβωτική και λαμπερή. Η Star Hellas 2003 φαίνεται πως άξιζε τον τίτλο που πήρε. Πώς γίνεται να μοιάζει με κοριτσάκι;marietta xrousala



Spread the love