Spread the love


Γνωρίζαμε ότι οι τουρίστες πατώντας το πόδι τους στο νησί των ανέμων νιώθουν ότι έφτασαν στη «γη της επαγγελίας», αλλά αυτό που είδαμε πραγματικά μας ξάφνιασε. Στοματικό μπροστά σε όλο τον κόσμο !!

Ο λόγος για ένα ζευγάρι τουριστών που δεν κράτησε τις σεξουαλικές του ορμές στη Μύκονο και έκανε στοματικό έρωτα στην παραλία μπροστά σε δεκάδες λουόμενους, που κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Μια πετσέτα δεν ήταν ικανή για να κρύψει το ερωτικό πάθος που ήταν ζωγραφισμένο στο αντρικό πρόσωπο του πρωταγωνιστή του εν λόγο βίντεο που ακολουθεί.

Ο γυμνασμένος άνδρας και η γυναίκα, που δεν φαίνεται το πρόσωπο αφού η λευκή πετσέτα την καλύπτει, δεν συγκρατήθηκαν και έκαναν στοματικό σεξ σε παραλία της Μυκόνου πάνω σε μια ξαπλώστρα.

Το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι προσπάθησε να κρύψει το ερωτικό του πάθος, αλλά τα αδηφάγα μάτια των λουομένων δεν κρατήθηκαν και τους κοίταγαν συνέχεια.

Μάλιστα, ένας τολμηρός έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και τους κατέγραψε, και σύντομα αυτό το βίντεο έγινε viral διαφημίζοντας τη Μύκονο στα πέρατα του κόσμου, γιατί και η «αρνητική» διαφήμιση είναι διαφήμιση, αρκεί να γράφουμε σωστά το όνομα του νησιού

Απολαύστε το Video που ακολουθεί:



Spread the love