Spread the love


Απολαύστε την σε ένα καυτό φωτογραφικό αφιέρωμα, αφού τόλμησε να περπατήσει στο νησί μόνο μια μια λευκή πετσέτα. Για εσώρουχα ούτε λόγος.

Είναι μια Ελληνίδα ερωτική πρωταγωνίστρια και με έφεση στις καυτές φωτογραφίσεις, που μας απογείωσε με νέο γυμνό υλικό από το Νησί των Ανέμων, όπου βρέθηκε αυτές τις ημέρες.

Φυσικά μιλάμε για την διάσημη πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη, Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία πόζαρε στα σοκάκια της Μυκόνου μόνο με μια πετσέτα και εντελώς γυμνή από μέσα, προκαλώντας πανικό!

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Αν αντέχεις, δες το «καυτό» φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:

Maria Alexandrou Pasxa Mykonos 2016 1 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 2 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 3 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 4 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 5 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 6 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 7 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 8 Maria-Alexandrou-Pasxa-Mykonos-2016 9

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε κατάστημα της Μυκόνου το γνωστό μοντέλο, και όχι μόνο.. Μαρία Αλεξάνδρου δοκιμάζει μπικίνι και η κάμερα την καταγράφει. Οι πελάτες του καταστήματος έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Η Μαρία Αλεξάνδρου μπήκε σε γνωστό κατάστημα στα Ματογιάννια της Μυκόνου για να δοκιμάζει μπικίνι, και όσοι έτυχε να δουν την πληθωρική Μαρία έμειναν με το στόμα ανοικτό και δικαιολογημένα κάρφωσαν το βλέμμα τους πάνω της.



Spread the love