Spread the love


Είναι φημισμένη για το κορμί της που το γυμνάζει συνέχεια και το αποτέλεσμα την δικαιώνει, αφού βρήκε χορηγό για τα οπίσθια της.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Ελληνίδα χορεύτρια μας ενθουσίασαν, αφού πάνω στο μαύρο της κολάν έβαλε χορηγό.. και πόζαρε με χάρη δείχνοντας την απίστευτη δυνατότητα που έχουν τα οπίσθιά της..

Ο λόγος για την Αναστασία Γιούσεφ, η οποία διατηρεί ένα απίστευτο κορμί, που το γυμνάζει κάθε ημέρα ώστε όπου εμφανίζεται να προκαλεί πανικό.

Δείτε τη στο facebook και το instagram

Απολαύστε της στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

anastasia giousef 1 anastasia giousef 2 anastasia giousef 3 anastasia giousef 4 anastasia giousef 5 anastasia giousef 6 anastasia giousef 7 anastasia giousef 8 anastasia giousef 9 anastasia giousef 10 anastasia giousef 11Έτσι, για να πείσει όλους τους δύσπιστους είπε να γυρίσει ένα μικρού μήκους βίντεο στο σπίτι της, όταν έβαζε το καυτό σορτσάκι της..

Ε .. ναι λοιπόν, η Αναστασία Γιουσέφ (Anastasia Giousef) μας σήκωσε την διάθεση και μας ανέβασε την ψυχολογία με το βίντεο που ανέβασε,  για να μπορέσουμε να αντέξουμε την σκληρή καθημερινότητα!

Τι να λέμε τώρα ..

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

anastasia giousef 20 anastasia giousef 12 anastasia giousef 13 anastasia giousef 14 anastasia giousef 15 anastasia giousef 16 anastasia giousef 17 anastasia giousef 18



Spread the love