Spread the love


Είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που θα δοκιμάζει τους νέους πορνοστάρ, και ο νικητής κερδίζει χρυσό συμβόλαιο και 70. 000 χιλιάδες λίρες.


Ευκαιρίες σε όσους νέες και νέους το επιθυμούν να γίνουν οι επόμενοι, «καυτοί» αστέρες της βιομηχανίας πορνό δίνει ένα νέο σόου ταλέντων στη Βρετανία.

Ο λόγος για το ο «Sex Factor» που είναι γεγονός και περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι χρήστες του του Διαδικτύου.

Το ριάλιτι σόου θα παρακολουθεί τις ζωές οκτώ γυναικών και οκτώ αντρών οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν ένα χρηματικό βραβείο που αγγίζει τις 700.000 λίρες και φυσικά, τον τίτλο των καλύτερων πορνοστάρ!

Την παραγωγή του σόου έχει αναλάβει η πολύ γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου xHamster που έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Sex Factor» για να προωθήσει το ριάλιτι, και το οποίο θα στέψει δύο νικητές, έναν άντρα και μία γυναίκα.

Το σόου θα παρουσιάζει η πορνοστάρ Asa Akira, ενώ σε αυτό αναμένεται να εμφανιστούν και πολλοί «αστέρες» και ειδικοί του χώρου.

Δείτε την Asa Akira στο instagram

Και αν αναρωτιέστε, ο δημιουργός και παραγωγός του σόου αποκάλυψε ότι τα τα επεισόδια του «Sex Factor» θα είναι γεμάτα με «σκληρό» σεξ, χιούμορ και πολύ δράμα.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, θα αναγκαστούν να κάνουν σεξ on camera και να δοκιμαστούν σε πολλές, δύσκολες και… πικάντικες προκλήσεις, αν θέλουν να κερδίζουν τα λεφτά και τον τίτλο.

Δείτε στο twitter

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου στο SexFactor.com

Τέλος απολαύστε και όρισμένες από τις πιο όμορφες φωτογιαφίες της  πορνοστάρ Asa Akira

Asa Akira 2 Asa Akira 4 Asa Akira 5 Asa Akira 6 Asa Akira 7 Asa Akira 8 Asa Akira 9 Asa Akira 10 Asa Akira 11



Spread the love