Spread the love


Αν και μανούλα, η Αναστασία είναι μια πανέμορφη κοπέλα, ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες της στο instagram, όμως όσα ρούχα κι εάν φορέσει εμείς θα την θυμόμαστε από τις παλιές της φωτογραφίες που είναι αξεπέραστες.

Το κορίτσι που πριν από 13 χρόνια είχε κερδίσει επάξια το τίτλο της playmate 2005, με μια εκπληκτική φωτογράφιση σφράγισε την νίκη της..

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, κι η Αναστασία Περράκη μεγάλωσε Η αλήθεια είναι ότι η μητρότητα την έκανε πιο όμορφη δίνοντας της ακόμα περισσότερη φωτογένεια. Όσο για το σώμα της ούτε κουβέντα. Η κοπέλα αυτή είναι μια ζωντανή φαντασίωση που ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε.

Από τον γάμο της με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλης Μουρούτσος  απέκτησε μια κορούλας με το όνομα Ελένη.

Η Αναστασία Περράκη έδωσε συνέντευξη που μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Συγκεκριμένα η Αναστασία είπε για το αν θεωρεί τον χωρισμό τους λάθος: «Δύσκολη ερώτηση. Πιστεύω πως όχι. Ένας χωρισμός δεν είναι καθόλου ωραία υπόθεση. Κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Θεωρώ ότι με αυτό τον άνθρωπο, για κάποιους δικούς μας λόγους, δεν μπορούσαμε να τα βρούμε».

Παρ’ όλα αυτά θεωρεί ότι είναι o άνθρωπος της ζωής της; «Εννοείται, πάντα θα είναι. Έχουμε ένα παιδί μαζί, δεν θα μπορούσε ποτέ να βγει από τη ζωή μου».

Οι καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο απαιτούν κόπο και προσπάθεια;

«Και ακόμη υπάρχει αυτός ο κόπος και η προσπάθεια! Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις».

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, σε βάθος χρόνου θα μπορούσαμε να τα λέμε και φιλικά. Ο Μιχάλης είναι πάρα πολύ καλός για παρέα, έχει χιούμορ, έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά πάθος δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα το προσπαθούσαμε και οι δύο ακόμη».

Ήταν δική της επιλογή ο χωρισμός; «Δεν έχει σημασία».

Έκλαψε; «Εννοείται ότι έκλαψα».

Κλαίει ακόμη; «Όχι».

Αν ξαναπαντρευόταν, πώς πιστεύει ότι θα το αντιμετώπιζε το παιδί; «Δεν σκέφτομαι άμεσα να ξαναπαντρευτώ. Πάνω από όλα και από όλους είναι το παιδί».

Δείτε τη στο instagram

Ανάμεσα σε 70 επώνυμους που βγήκαν απ’τα ρούχα τους για καλό σκοπό είναι και η Αναστασία Περράκη με τον σύντροφό της Χρήστο Μπίρμπα.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το συλλεκτικό τεύχος του Down Town Κύπρου, με σκοπό να στηρίξουν το «Ίδρυμα Σοφία για παιδιά» αλλά και το πρόγραμμα σίτισης σχολείων της Κύπρου.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αν και πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια.



Spread the love