Spread the love


Η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός πάντα έχει τον τρόπο να μαγεύει τον αντρικό πληθυσμός, διαθέτοντας της εικόνα της ατσαλάκωτης του Hollywood, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι πάντα.

Όλοι στο παρελθόν μας κάτι έχουμε κάνει που μπορεί περνώντας τα χρόνια τα το έχουμε μετανιώσει, όπως η Cameron..

Έτσι, σας παραθέτουμε ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που πόζαρε για το περιοδικό Los Angeles Magazine το 1995, σχεδόν 11 χρόνια πριν.

Η πολύ ταλαντούχα Cameron Diaz είναι μια πολύ αναγνωρισμένη προσωπικότητα της υποκριτικής καθώς και ως fashion model. Έχει γεννηθεί στις 30 Αυγούστου 1972 και όπου έχει πρωταγωνιστήσει άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε τη στο και στο

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cameron Diaz 1 Cameron Diaz 2 Cameron Diaz 3 Cameron Diaz 4 Cameron Diaz 5 Cameron Diaz 6

Κι εδώ μια υπέροχη σειρά φωτογραφιών της topless για το περιοδικό Loaded UK στο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1999..

Cameron Diaz 7 Cameron Diaz 8 Cameron Diaz 9 Cameron Diaz 10 Cameron Diaz 11 Cameron Diaz 12 Cameron Diaz 13 Cameron Diaz 14

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παλαιότερα σε ερώτηση του παρουσιαστή του σόου “Watch What Happens Live”, Andy Cohen ο οποίος την ρώτησε αν έχει κοιμηθεί με γυναίκα, η σέξι ηθοποιός του απάντησε: “Ναι έχω πάει γυναίκα.”

Αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτική εμπειρία με το ίδιο φύλο, χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο μεγάλος ντόρος  ξεκίνησε όταν η Ντίαζ σε συνέντευξή της άφησε υπόνοιες περί ομοφυλοφιλίας  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Αυτό είναι που αγχώνει τους ανθρώπους, να παραδεχτούν ότι κάποιος ή κάποια μπορεί να στείλει ερωτικά σήματα και αυτά να έχουν παραλήπτη ακόμα και άτομο του ίδιου φύλου”.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η ηθοποιός κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010, στο περιοδικό Playboy είχε πει:

“Η σεξουαλικότητα και η αγάπη μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να έλκομαι από μια γυναίκα σεξουαλικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι ερωτευμένη με μια γυναίκα. Εάν πάω με μια γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία”..

Cameron Diaz 15 Cameron Diaz 16 Cameron Diaz 17 Cameron Diaz 18 Cameron Diaz 19 Cameron Diaz 20

Στο αφιέρωμά μας, δείτε και ορισμένες άγνωστες φωτογραφίες από τον καιρό που η Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz έκανε τα πρώτα δειλά της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.. Βλέποντας τις φωτογραφίες από εκείνη την ηλικία, μπορούμε να πούμε ότι η 43χρονη σήμερα Diaz δεν έχει αλλάξει πολύ, διατηρώντας το στυλ της!

Cameron Diaz 21 Cameron Diaz 22 Cameron Diaz 23 Cameron Diaz 24 Cameron Diaz 25 Cameron Diaz 26 Cameron Diaz 27 Cameron Diaz 28 Cameron Diaz 29

Τέλος, δείτε τη και στο εξώφυλλο του αμερικανικού Marie Claire όπου είχε φωτογραφηθεί η Cameron Diaz, με ένα κατακόκκινο στράπλες φόρεμα. Μπορεί να είναι 43 ετών το κορμί της όμως, βάζει κάτω πολλές 20άρες. “Σημασία δεν έχουν τα 6-packs και οι γραμμωμένοι μύες αλλά να νιώθεις υγιής μέσα στο σώμα σου”, δηλώνει η ίδια και πετά το φόρεμα προκειμένου να φορέσει μια καπαρντίνα και από μέσα… τίποτα!

Cameron Diaz 30 Cameron Diaz 31 Cameron Diaz 32 Cameron Diaz 33



Spread the love