Spread the love


Και όμως τόλμησε παρόλα τα παραπανίσια της κιλά να δείξει το κορμί της. Δείτε πως ήταν και πως έγινε η γνωστή τηλεπερσόνα που όλοι ζήλευαν το κορμί της αλλά η λαιμαργία την έκανε αγνώριστη.

Έτσι, η Chanelle Hayes τα πέταξε όλα φόρεσε το bikini της και απόλαυσε τον ήλιο και το νερό της πισίνας ποζάροντας με νάζι στον φακό, γιατί πιστεύει ότι κι έτσι αρέσει.

Βέβαια, οι φωτογραφίες της 28χρονης δίπλα στην πισίνα τραβήχτηκαν στο Αλικάντε της Ισπανίας , της Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, που δείχνουν την τηλεοπτική περσόνα που είχα κάψει καρδιές από την εμφάνισή της στο ” Big Brother ” στο ” Wannabe ” και στο ” στο Chanelle : Wannabe Popstar ” έχει αλλάξει επικίνδυνα, και πρέπει να γίνει παράδειγμα για δυο πράγματα. Πρώτο ότι δεν ντρεπόμαστε για το σώμα μας όπως κι εάν είναι, και δεύτερον ότι μπορούμε να έχουμε σέξι διάθεση όπως κι εάν είμαστε..

Αρκεί να προσέχουμε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε.

στο twitter

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chanelle Hayes 1 Chanelle Hayes 2 Chanelle Hayes 3

Παλαιότερα μας είχε συνταράξει με μια πολύ «καυτή» φωτογράφηση, αλλά ο καιρός στο πέρασμά του όλα τα αλλάζει. Chanelle Hayes 4 Chanelle Hayes 5 Chanelle Hayes 6 Chanelle Hayes 7 Chanelle Hayes 8 Chanelle Hayes 9 Chanelle Hayes 10 Chanelle Hayes 11 Chanelle Hayes 12 Chanelle Hayes 13 Chanelle Hayes 14 Chanelle Hayes 15 Chanelle Hayes 16 Chanelle Hayes 17 Chanelle Hayes 18 Chanelle Hayes 19 Chanelle Hayes 20 Chanelle Hayes 21 Chanelle Hayes 22



Spread the love