Spread the love


Δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν την κοίταξε, αφού η μελαχρινή πρώην εστεμμένη επέλεξε να ταράξει τα νερά στην πλαζ της Βάρκιζας με το ολόσωμο και αποκαλυπτικό μαγιό της. Ότι κι αν πούμε είναι λίγο. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα της, αλλά αυτή τη φορά τα κατάφερε να προκαλέσει όλα τα αντρικά βλέμματα μαζί μα τα φλας των φωτογράφων. Ο λόγος για μια παλαιά της εμφάνιση, αλλά παραμένει ακόμα εντυπωσιακή.

Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε πραγματοποιήσει μια εκπληκτική εμφάνιση στην παραλία φορώντας ένα πανέμορφο ολόσωμο μαγιό που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πιστεύουμε ότι ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την Βάρκιζα, αφού το 2014 έκανε τα μπάνια της στο “Sundara”, και από το ότι βλέπουμε είχε πέρασε ήρεμα ώστε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.

dionisia koukiou 1

Το κορίτσι που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, η 30χρονη σήμερα Διονυσία Κουκίου από την Πάτρα, είχε μία παράξενη πορεία, αν και θεωρήθηκε ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για εκείνη και τις άψογες αναλογίες της. Κέρδισε τον τίτλο εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου.

dionisia koukiou 2

Στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

dionisia koukiou 3

Η Διονυσία επέστρεψε στην πόλη της για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την Κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής.

dionisia koukiou 4

Τον Απρίλιο του 2013 βρέθηκε στα κρατητήρια, κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση, για υπόθαλψη εγκληματία και συγκεκριμένα του υπόπτου για τη δολοφονία ενός 38χρονου στο κέντρο της Πάτρας, στα μέσα του Μαρτίου του 2014.

dionisia koukiou 5

Τελικά, η υπόθεση ξεκαθάρισε και η Διονυσία Κουκίου αφέθηκε ελεύθερη και έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή. Η σχέση της με τον Τάσο Μπερδέση αντιμετώπισε προβλήματα και οι δυο τους χώρισαν. Αρκετό καιρό αργότερα επανασυνδέθηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν.

dionisia koukiou 6

Ο γάμος που όλοι περίμεναν τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν έγινε ποτέ και ο σύντροφός της δήλωνε τότε σε ιστοσελίδα της Πάτρας: «Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα. Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα! Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά όμως, είναι η Διονυσία. Μεγάλη μου καψούρα όμως, είναι η πυγμαχία».

dionisia koukiou 7

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε και τις γνωστες πτυχές για τη σχέση που είχε με γνωστά μοντέλα αποκαλύπτονται μέσα από το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, προτού βάλει τέλος στη ζωή του το πρωινό της 28ης Αυγούστου 2013.

dionisia koukiou 8

Στο μοναδικό «ενθύμιο» που βρέθηκε στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Σκουφά 21 στο Κολωνάκι, το «γελαστό παιδί» της ελληνικής μόδας εξαπολύει βαρύ «κατηγορώ» σε ανθρώπους!

dionisia koukiou 9

Μάλιστα από το «κατηγορώ» του αείμνηστου μόδιστρου δεν ξεφεύγει και η Πατρινή Διονυσία Κούκιου: «Δεν έχω τη δύναμη να ζω άλλο σε έναν κόσμο τόσο σκληρό…» γράφει και, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα περιστατικά από την επαγγελματική σταδιοδρομία του, αποκαλύπτει τη δικαστική διαμάχη του με την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, η οποία υπήρξε μοντέλο του.

dionisia koukiou 10

Στο σημείωμά του ο Μιχάλης Ασλάνης τη χαρακτηρίζει «αχάριστη», καθώς λέει ότι, ενώ έβγαλε πολλά λεφτά από εκείνον, αποφάσισε να τον σύρει στα δικαστήρια διεκδικώντας και άλλα δεδουλευμένα. Μάλιστα, επισημαίνει ότι το γνωστό μοντέλο τον «πούλησε», καθώς, ενώ δούλευε για εκείνον, είχε συμφωνήσει ήδη με τον σχεδιαστή Τίμη Παρίση.

dionisia koukiou 47

Απολαύστε τους τότε που ήταν μαζί και μας χάριζαν υπέροχες στιγμές:

dionisia-koukiou-bikini dionisia koukiou 15 dionisia koukiou 16 dionisia koukiou 17 dionisia koukiou 18 dionisia koukiou 19 dionisia koukiou 20 dionisia koukiou 21 dionisia koukiou 22 dionisia koukiou 23 dionisia koukiou 24 dionisia koukiou 25 dionisia koukiou 26 dionisia koukiou 27 dionisia koukiou 11 dionisia koukiou 12 dionisia koukiou 13 dionisia koukiou 14

dionisia koukiou 31 dionisia koukiou 32 dionisia koukiou 33 dionisia koukiou 34 dionisia koukiou 35 dionisia koukiou 36 dionisia koukiou 37 dionisia koukiou 38 dionisia koukiou 39 dionisia koukiou 40 dionisia koukiou 41 dionisia koukiou 42 dionisia koukiou 43 dionisia koukiou 44 dionisia koukiou 45 dionisia koukiou 46 dionisia koukiou 47 dionisia koukiou 48



Spread the love