Spread the love


Την γνωρίζουμε από πιτσιρίκα, αλλά αυτό το κορίτσι μεγάλωσε, και άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς στηθόδεσμο, και κολάζει τους περαστικούς, αλλά η μητέρα της δεν θυμώνει, γιατί η Madonna στην αρχή της καριέρας της έκανε τα χειρότερα.

Ο λόγος για την 19χρονη κόρη πασίγνωστης της βασίλισσας της ποπ τραγουδίστριας, που έκανε της βόλτες της της χωρίς στηθόδεσμο και ανέβασε κατακόρυφα τη θερμοκρασία, κάτω από τα άγρυπνα μάτια των παπαράτσι που την ακολουθούν κατά βήμα, και μάλλον καλά κάνουν αφού τους μοιράζει όμορφες εικόνες για να δικαιολογήσουν το μεροκάματό τους.

Τα παιδιά των επώνυμων, αρκετές φορές αισθάνονται την ανάγκη να έχουν κι αυτά τη δική τους, ξεχωριστή προβολή στα media, τα λεγόμενα 15λεπτα δημοσιότητας, και τα καταφέρνουν μια χαρά..

Η Lourdes Leon, κόρη της Madonna, στην πιο πρόσφατη έξοδό της, πήρε το μερίδιο της δημοσιότητας που τις αναλογεί.

Δεν το λέμε έτσι αυθαίρετα, γιατί αν κρίνουμε από την προβολή της στα διεθνή Μέσα η τελευταία βόλτα της χωρίς στηθόδεσμο, μάλλον τα κατάφερε μία χαρά!

Δείτε τη στο twitter και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Lourdes Leon 1 Lourdes Leon 2 Lourdes Leon 3 Lourdes Leon 4 Lourdes Leon 5 Lourdes Leon 6 Lourdes Leon 7 Lourdes Leon 8 Lourdes Leon 9 Lourdes Leon 10 Lourdes Leon 11 Lourdes Leon 12 Lourdes Leon 13



Spread the love