Spread the love


Οι δυο όμορφες φίλες απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε γνωστή παραλία της Αττικής και μαγνήτισαν τα ανδρικά βλέμματα με τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Απολαύστε την στις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Ο λόγος για την Άννα Στεφανίδη και την Κατερίνα Κάλαγκμπορ, τις οποίες ο φωτογραφικός μας φακός τις εντόπισε στην προσπάθεια τους να βγάλουν μια selfie.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πανέμορφο κορίτσι ήταν μεταγραφή στην Νέα Δημοκρατία από το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, όπου την είχε τοποθετήσει στην υπεύθυνη τύπου της νεολαίας των ΑΝΕΛ .

Η κ. Καλαγκμπόρ κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Σερβία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Ηλιούπολης καθώς και του Αμερικανικού Κολεγίου DEREE.

Παλαιότερα είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook υπερσέξι φωτογραφίες οι οποίες εξαφανίστηκαν με την ανάληψη του νέου της πόστου.

Εμείς δεν την κατακρίνουμε αλλά μας αρέσει που έχει την τάση «να βάζει φωτιά» στον φακό, αφού και η αδελφή της Κατερίνας, έχει κάνει ανάλογη υπερσέξι φωτογράφιση..

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί να εισήλθε στο χώρο της πολιτικής χάρη στη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ωστόσο η σχέση της με το κόμμα των ΑΝ. ΕΛ είχε φθαρεί από το 2013 ενώ στη συνέχεια η ίδια ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής του Αγ. Δημητρίου Αττικής, κ. Χρήστο Πρεκετέ.

Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ που ασχολείται ενεργά με την πολιτική τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς η πρόταση προς το πρόσωπό της έγινε από πολύ υψηλό στην ιεραρχία, στέλεχος της ΝΔ για την υποψηφιότητα της στη Β’ Αθηνών.

Δείτε τη στο twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Καλαγκμπόρ 30

Κατερίνα Καλαγκμπόρ 1 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 2 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 3 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 4 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 5 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 6 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 7 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 8 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 9 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 10 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 11 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 12 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατερίνα Καλαγκμπόρ 15 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 16 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 17 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 18 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 19 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 20 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 21 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 22 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατερίνα Καλαγκμπόρ 25 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 26 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 27 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 28 Κατερίνα Καλαγκμπόρ 29



Spread the love