Spread the love


Ο καιρός είναι μια πληροφορία που ο καθένας μας την θέλει, αλλά αν στον εξηγεί η Yanet Garcia τότε αποκτά άλλη αξία. Ο λόγος για την πιο σέξι weather girl που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές, γιατί ξέρει ότι είναι κούκλα.

Τελικά οι χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν άλλη αισθητική, και αυτό φαίνεται και στην τηλεόραση τους, αφού εκεί η ομορφιά συνυπάρχει στα τηλεοπτικά πλάνα.. με τα συννεφάκια.

Δεν χρειάζονται προκλητικότητες για να αναδεικνύει την θηλυκή της πλευρά η πανέμορφη παρουσιάστρια, αφού ότι και να φορέσει της πάει. Όσο για το σώμα της δεν έχουμε να σχολιάσουμε και πολλά πράγματα, αφού οι φωτογραφίες της που ακολουθούν, καθώς και τα τηλεοπτικά πλάνα της δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.

Τέλος, η καστανή καλλονή του καιρού έχει intagram που αρέσει σε περισσότερους από 2.1 εκατομμύρια ακόλουθους με μόνο 376 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Η Yanet Garcia, είναι από το Μεξικό και από το περασμένο καλοκαίρι παρουσιάζει τα δελτία καιρού με μεγάλη επιτυχία, κι έτσι πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως η πιο αγαπημένη μετεωρολόγος.

Δείτε τη στο twitter το facebook και το instagram

Απολαύστε τη στις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Yanet Garcia 1

Yanet Garcia 42


Yanet Garcia 48

Yanet Garcia 43 Yanet Garcia 47 Yanet Garcia 46 Yanet Garcia 45 Yanet Garcia 44



Spread the love