Spread the love


Η αλήθεια είναι ότι πολύ πρόσφατα έγινε μητέρα, αλλά αυτό δεν την πτοεί και συνεχίζει να κολάζει με το κορμί της, και το απέδειξε με το σέξι ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Μυκόνου. Για πολλά χρόνια είχε τα ομορφότερα οπίσθια στην Ελλάδα.. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Για τη Ζέτα πάντα είχαμε να πούμε μια καλή κουβέντα, αφού με τις αναλογίες της πάντα μας έβαζε στο τσεπάκι της. Το κορμί της έχει συγκινήσει πολλές φορές το πανελλήνιο με το υπέροχη στήθος της, και τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της που θυμίζουν την πλατεία Ομόνοιας, πριν την ανάπλαση της.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου εμφανίστηκε σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου παρέα με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Ταχτσίδη επτά μήνες μετά την γέννηση της μονάκριβης κόρης τους και λίγες ημέρες πριν χορέψουν τον χορό του Ησαία.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, με κορμί πιο αισθησιακό από ποτέ, είπε να πάει απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των ανέμων, αλλά άθελα της αναστάτωσε τους λουόμενους. Επέλεξε μια εντυπωσιακή είσοδο στην παραλία, αφού φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί η μέλλουσα σύζυγος του άσσου της Τζένοα είναι φωτιά και λάβρα. Απολαυστε όλο το φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί στο κορμί της με τις ομορφότερες πόζες της που έγραψαν ιστορία.

zeta 11 zeta 10 zeta 9 zeta 8 zeta 7 zeta 6 zeta 5 zeta 4 zeta 3 zeta 2 zeta 1

Δείτε τη πέρυσι να απολαμβάνει το μπανάκι της στη Μύκονο

zeta thodorakopoulou 2

zeta thodorakopoulou 3

Κι εδώ αναμνήσεις από το Alter

zeta thodorakopoulou 5

zeta thodorakopoulou 6

zeta thodorakopoulou 8

zeta thodorakopoulou 9

zeta thodorakopoulou 10

zeta thodorakopoulou 11

zeta thodorakopoulou 12

zeta thodorakopoulou 13

zeta thodorakopoulou 16 zeta thodorakopoulou 17 zeta thodorakopoulou 18 zeta thodorakopoulou 19 zeta thodorakopoulou 20 zeta thodorakopoulou 21 zeta thodorakopoulou 22 zeta thodorakopoulou 23 zeta thodorakopoulou 24 zeta thodorakopoulou 25 zeta thodorakopoulou 26 zeta thodorakopoulou 27 zeta thodorakopoulou 28 zeta thodorakopoulou 29 zeta thodorakopoulou 30 zeta thodorakopoulou 31 zeta thodorakopoulou 32 zeta thodorakopoulou 33 zeta thodorakopoulou 34 zeta thodorakopoulou 35 zeta thodorakopoulou 36 zeta thodorakopoulou 37 zeta thodorakopoulou 38 zeta thodorakopoulou 39 zeta thodorakopoulou 40 zeta thodorakopoulou 41 zeta thodorakopoulou 42 zeta thodorakopoulou 43 zeta thodorakopoulou 44 zeta thodorakopoulou 45 zeta thodorakopoulou 46 zeta thodorakopoulou 47 zeta thodorakopoulou 48 zeta thodorakopoulou 49 zeta thodorakopoulou 50



Spread the love