Spread the love


Οι άγγελοι της Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima και η Ana Beatriz Barros βάζουν φωτιά το Instagram με τις όμορφες πόζες τους στη Μύκονο και τρελαίνουν όλο τον αντρικό πληθυσμό.

Ο γάμος της Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty αυτό το Σαββατοκύριακο θα ταρακουνήσει το Νησί των Ανέμων, αφού μιλάμε για μεγάλο κοσμικό γεγονός.

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες δύο διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret. H Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima έχουν έρθει στο νησί των ανέμων για τον γάμο της πολύ καλής τους φίλης Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty.

Και τα τρία μοντέλα διαφημίζουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το πιο διάσημο νησί του κόσμου.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ana Beatriz Barros κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο της. Το μοντέλο και ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος πανίσχυρης οικογένειας, ο Αιγύπτιος Κarim El Chiaty θα παντρευτούν σ΄ έναν γάμο υπερπαραγωγή που θα θυμίζει το παραμύθι «Χίλιες και μία Νύχτες».

Παράλληλα με τις ετοιμασίες του γάμου της η Barros, απολαμβάνει και τις βουτιές της στο νησί των ανέμων. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της να ποζάρει με την παρέα της στην πισίνα. Μάλιστα, το μοντέλο φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που έγραφε «Bride» δηλαδή νύφη.



Spread the love