Spread the love


Η Νικολέττα Ράλλη είναι μια πολύ όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός που ακόμα μια φορά μας απέδειξε ότι της ταιριάζει το καλοκαίρι, το bikini και η ανέμελη ζωή, αφού έτσι όχι μόνο μπορούμε να την απολαύσουμε αλλά να μας κάνει να την ερωτευθούμε. Δείτε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Νικολέτα Ράλλη κάνει εντατικά γυμναστική και γιόγκα και έχει αποκτήσει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα την οποία φροντίζει να αναδεικνύει με τα κατάλληλα ρούχα και μαγιό.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγινε ευρέως γνωστή ως ηθοποιός μέσα από την κωμική σειρά «Σφηνάκια» της τηλεόρασης του Alpha.

Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίασης στο μουσικό κανάλι MAD, το 2011 αναλαμβάνει τη lifestyle εκπομπή «Made in Star» στη μεσημεριανή ζώνη. Η συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars 3» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού οι χορευτικές της επιδόσεις της εντυπωσίασαν κριτές και κοινό.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ένα χαμογελαστό και όμορφο κορίτσι αλλά κατά καιρούς έχει καταφέρει να ανάψει «φωτιές» με τις εμφανίσεις της στις παραλίες του νησιού κάνοντας τα ανδρικά βλέμματα να καρφώνονται πάνω της.

Η Νικολέττα Ράλλη ως καλεσμένη παλαιότερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε μια συνεργασία που είχαν συμφωνήσει να κάνουν στο παρελθόν αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει πως πριν από περίπου 3 χρόνια η Νικολέττα Ράλλη είχε περάσει από δοκιμαστικό για την ομάδα συνεργατών της εκπομπής της και ενώ η παραγωγή είχε συμφωνήσει μαζί της, τελικά βρέθηκε να παρουσιάζει το αντίπαλο πρόγραμμα στη μεσημεριανή ζώνη του Star (το «Made in Star», που αντικατέστησε το «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη).

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη είχε εκλεγεί «Miss Queen International» στην Κίνα: «Οι Κινέζοι με είχαν για θεά! Και το είχα αισθανθεί αυτό, να σου πω την αλήθεια. Αφού δεν την “ψώνισα” τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να την “ψωνίσω” ποτέ στη ζωή μου».

Δείτε τη στο twitter το facebook  και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νικολέττα Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη   Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη Νικολέττα Ράλλη

Δείτε ακόμα:

Νικολέττα Ράλλη: Eν όψει του Euro πόζαρε με την μπάλα της Πορτογαλίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love