Spread the love


Χαμός στο πλατό πρωινής εκπομπής, με πρωταγωνίστρια γνωστή «καυτή» Ελληνίδα ξανθιά milf να αγγίζει το στήθος και να αναρωτιέται αν είναι καλά τα βυζ@κια της! Απολαύστε ακόμα ένα υπέροχο βίντεο, γιατί η Τέτα έχει χιούμορ και πολύ όμορφο στήθος.

Σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση οι πρωινές εκπομπές, και πολύ ανάλαφρα θέματα, αφού η θερμοκρασία έχει πιάσει κόκκινα οπότε και τα θέματα ακολουθούν την διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι ήταν και η διάθεση της πιο κομψής Ελληνίδας milf που κάθε φορά που βγαίνει σε πρωινάδικο κάνει τον χαμό της, αφού τις φεύγουν εύκολα από τα χείλη ατάκες και δίνουν τροφή για κουβέντες και απίστευτα σχόλια..

Ο λόγος για τον Τέτα Καμπουρέλη, η οποία βρίσκεται στην ομάδα που παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στο κανάλι «Ε» που γι ακόμα μια φορά αποφάσισε να βάλει φωτιά στα μηχανάκια της τηλεθέασης, και μάλιστα με διαφορά στήθους.

Δείτε το site της: teta.gr

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κι ελπίζουμε να σας δροσίσουμε την διάθεση:

Δείτε και τις απίστευτες σκηνές όταν η Τέτα έφτιαξε λάδι για σύσφιξη στήθους και σώματος. Έφερε μαζί της στο πλατό ένα πλαστικό στήθος, το οποίο άρχισε να τρίβει, προκειμένου να δείξει στους τηλεθεατές πώς να χρησιμοποιούν το λάδι.

«Αρχίζουμε κυκλικές κινήσεις και το χαϊδεύουμε το στήθος μας. Αλλά μην ξεχνάμε και τη ρωγ…α μας. Και ειδικά εσείς οι γυναίκες που θηλάζετε, μετά πρέπει να περιποιείστε και τις ρώγες σας. Σέξι και όποιος αντέξει, Τέτα είμαι εγώ» είπε!

Μαλιστα, εμείς γνωρίζαμε ότι είναι πολύ σέξι,  όταν είχε τολμήσει να εμφανιστεί με το bikini στην πρωινή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και τα έδωσε όλα:

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 16 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 17 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 18 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 19 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 20

Θαυμάστε το κορμί της στις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 1 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 2 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 3 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 4 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 5 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 6 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 7 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 8 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 9 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 10 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 11 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 12 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 13 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 14 ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ 15



Spread the love