Spread the love


Έχει κολασμένο κορμί, ό,τι και να ρίξει επάνω της της πάει, αλλά όταν επιλέξει μαγιό τότε παραμιλάει όλη η παρέα της. Η ξανθιά φοιτήτρια έγινε ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα, με υπέροχο κορμί. Απολαύστε τη.

Η Βασιλίνα Μαριόλη είναι μια καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό που έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για καταλόγους με ρούχα, κοσμήματα αλλά και μαγιό.

Σπουδάζει στο τμήμα Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου, και της αρέσει να διαβάζει βιβλία ψυχολογίας όταν είναι μόνη στο σπίτι, να πηγαίνει για φαγητό με τις φίλες της και όταν βγαίνει συνήθως ξενυχτάει πολύ.

Θέλει να τελειώσει τις σπουδές της και να έχει μια ισορροπημένη ζωή ανάμεσα στα θέλω της και σε όσα πρέπει να κάνει. Να ζήσει έντονα να ανακαλύψει τον πραγματικό της σύντροφο για να κάνει μαζί του και πολλά παιδιά.

Αγαπάει την Μύκονο για διακοπές και δουλειά ταυτόχρονα.

Όσο για το φλερτ πιστεύει πως «Φυσικά και υπάρχει αλλά προτιμάει την διακριτική προσέγγιση. Εντυπωσιάστηκε όταν «κάποιος με τον οποίο δεν είχα ποτέ τίποτα, έκανε τατού με την ημερομηνία γεννήσεώς μου στο μπράτσο του και από κάτω τα αρχικά μου. Ήταν πολύ γλυκό»!

Θέλει τον άντρα που θα την προσέχει σαν τα μάτια του. «Σε σέβεται, θέλει να σε βλέπει να προοδεύεις, αυτός που μπορεί να μένει μακριά σου και να στέκεται δίπλα σου σαν σωστός σύντροφος και καλός εραστής»..

Η οικογένεια, της έχει δώσει τις σωστές βάσεις για να κάνει όποια τρέλα θέλει να γνωρίζει όμως και το που πρέπει να σταματήσει. Έχει ήθος, τρόπους και αρχές. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δηλώνει πως είναι «αυτοκαταστροφική σε τεράστιο βαθμό»!

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη Βασιλίνα Μαριόλη



Spread the love