Spread the love


Η γνωστή Ελληνίδα γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη παρά τα 45 της χρόνια, και μετά από τέσσερα παιδιά αποδεικνύει κάθε ημέρα ότι διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα αφού και δεν διστάζει να το δείξει για να το θαυμάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Απολαύστε τη

Είναι μια αξιαγάπητη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που το σώμα της είναι τόσο καλογυμνασμένο που τίποτα δεν «μαρτυρά» ότι έχει μείνει ποτέ έγκυος.

Καθημερινά γυμνάζεται καθώς εκτός από την αγάπη για τον αθλητισμό είναι και η δουλειά, αλλά πολύ σημαντικό είναι ότι διατρέφεται σωστά και υγιεινά. Η Ελένη Πετρουλάκη αφήνει άναυδους τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες της με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό που «ανεβάζει» στο instagram, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την θερμοκρασία.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Ελένη Πετρουλάκη εμφανίστηκε στο «Πρωινό» με τυρκουάζ ολόσωμο μαγιό που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της και έκανε τους συντελεστές της εκπομπής να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη Ελένη Πετρουλάκη

 



Spread the love