Spread the love


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από την Τρίπολη, και συνεχίζει να ζει εκεί, πρωταγωνίστησε ως «νοσοκόμα» στην έξυπνη διαφήμιση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογία του Πάντειου Πανεπιστημίου, οπότε το modeling ποτέ δεν ήταν το όνειρο της, αλλά προέκυψε από προτάσεις που της γίνονταν κατά καιρούς.

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη διαφήμιση, είπε ότι κακώς κάποιοι είδαν σεξιστικά στοιχεία και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν αυτό το στόχο. Επίσης στη Τρίπολη διατηρεί το κατάστημα «APFashion», που έχει μαζί με την μητέρα της και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει μαγιό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με την έξυπνη και απόλυτα επιτυχημένη διαφήμιση για την αιμοδοσία, που υποδυόταν μία νοσοκόμα. Η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση μαγνήτισε πολλά βλέμματα!

Συμμετέχει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κοπέλα εκτός από πολύ ευγενικό χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό της είναι πολύ ταλαντούχα, και αυτό αποδεικνύει η επιτυχία που σημειώνει με ότι καταπιάνεται.

Οι φίλοι της λένε ωστόσο , ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει αλλάξει, παρά τα μεγαλεία που ζει στην Αθήνα και παραμένει ένα απλό κορίτσι, με αδυναμία στο ροζ, αφού ακόμα και το σπίτι της στην Τρίπολη, έχει ροζ χρώμα, ενώ εξακολουθεί να επιλέγει τα καλοκαίρια το Άστρος στην Κυνουρία, που πολύ συχνά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, απολαμβάνει το μπάνιο της.

Η πανέμορφη ξανθιά πάντως είναι γεννημένη το 1993, και κατακτά με πολύ γρήγορους ρυθμούς της αθηναϊκής show biz, η οποία έχει θαμπωθεί από την ομορφιά της και κυρίως τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μια πολύ προσεκτική ματιά στους λογαριασμούς των social media που χειρίζεται η ίδια θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της, για να σας φτιάξει τη μέρα.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε τη με υπέροχο μαγιό στη Μύκονο:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε την διαφήμιση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε και μια μίνι συνέντευξη στο κατάστημα που διατηρεί στην Τρίπολη:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου



Spread the love