Spread the love


Όταν μιλάμε για την Ασημίνα Ιγγλέζου τότε ο νους μας πάει στην απόλυτη Ελληνίδα, πολυβραβευμένη και εστεμμένη που η ομορφιά πηγάζει από μέσα της. Είναι τόσο καλογυμνασμένη και αψεγάδιαστη πάρα του ότι είναι μητέρα και πολυάσχολη που δεν περνά απαρατήρητη ότι κι αν φορέσει.

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στην πολύ «καυτή» της παρουσία, αλλά όταν φοράει μαγιό και ποζάρει τότε μηδενίζει το κοντέρ των προβλημάτων μας.

Η όμορφη ξανθιά παρά του ότι είναι μητέρα συνεχίζει να προκαλεί τα αντρικά βλέμματα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, στην παραλία ή αλλού, και βέβαια στα social media αφού στους προσωπικούς της λογαριασμού επιλέγει να ανεβάζει τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες. Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της με string μαγιό που τονίζουν τα υπέροχα και καλοσχηματισμένα οπίσθια.

Ο ξανθιά εστεμμένη καλλονή διαθέτει τέλειες αναλογίες κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα της.. μια που συνεχίζει να αρέσει και να κλείνει τις δουλείες την μια πίσω από την άλλη.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η νικήτρια των διαγωνισμών Mrs Greece-Globe 2014 και Miss Best Body 2014.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, αλλά και με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της στη Μύκονο προβάλλοντας γνωστή ελληνική εταιρεία μαγιό.

Έτσι δίνει το παράδειγμα στις υπόλοιπες μητέρες ότι η ζωή δεν σταματά μετά το γάμο, ή ακόμα περισσότερο μετά την τεκνοποίηση.

H Ασημίνα Ιγγλέζου μία πανέμορφη και εκθαμβωτική γυναίκα, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σαν βοηθός γιατρού, με καταγωγή από την όμορφη Λαμία με σπουδές personal training yoga Pilates. Tα ενδιαφέροντα της είναι Τένις, trekking mountain marathon και ότι έχει σχέση με αθλητισμό και τέχνη.

Η ξανθιά κουκλάρα ξάπλωσε και το φοβερό της στήθος ξεχείλισε από το ολόσωμο μαγιό της αφήνοντας τους υπόλοιπους λουόμενους με ανοιχτό το στόμα..

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Δείτε ακόμα:

Ασημίνα Ιγγλέζου: Φόρεσε χρυσαφί ολόσωμο μαγιό και τρέλανε όλη την παραλία (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Τι γνώμη έχεις για τα οπίσθια της Ασημίνα Ιγγλέζου; (ΦΩΤΟ)



Spread the love