Spread the love


Η πανέμορφη θεά Claudia Galanti δεν πρόσεξε όσο θα έπρεπε και συνέβη το αναπάντεχο. Και σα να μην έφτανε όλα αυτά, ήταν και ο παπαράτσι εκεί για να την φωτογραφήσει και το σέξι ατύχημά της πολύ γρήγορα να ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο. Όμως αξίζει να το δεις.

Ο λόγος για την Claudia Galanti που κάτι δεν την βόλευε στο σουτιέν της και προσπαθώντας να φτιάξει το στήθος της έδωσε όμορφες στιγμές στον φωτογράφο που καραδοκούσε να βγάλει το ψωμάκι του.

Η Claudia Galanti πήγε να απολαύσει τις χαρές του ήλιου και της θάλασσας στην ονειρεμένη και κοσμοπολίτικη παραλία του Μαϊάμι, αλλά το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Claudia Galanti θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι είναι ένα μοντέλο, showgirl και ηθοποιός από την Παραγουάη .

Είναι 35χρονη με πολύ όμορφο κορμί και της αρέσει να της λένε όμορφο λόγια, γιατί η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί. Έχει γεννηθεί στις 6 Ιουνίου του 1981, και έχει ύψος 174 εκατοστά.

Η 35χρονη είναι μητέρα δυο παιδιών που συχνά φωτογραφίζεται μαζί τους σε διάφορες φάσεις της ζωής τους, και την κάνει ακόμα πιο γλυκιά.

Μάλιστα, έχει καταφέρει στο instagram με 871 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 325 χιλιάδες φίλοι της, και είναι γνωστή κυρίως στη Γαλλία και στην Ιταλία.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά το παρελθόν μας έχει χαρίσει υπέροχες πόζες της σε πολλά αντρικά περιοδικά, αλλά και σήμερα, κρατιέται μια χαρά, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να κρατάει το σώμα της σε τόσο καλή φυσική κατάσταση. Τώρα, προκαλεί εντύπωση πως στους προσωπικούς της λογαριασμούς που διατηρεί στα social media πολύ συχνά φωτογραφίζεται με τα παιδιά της, που τα λατρεύει και αυτό την κάνει ακόμα πιο γλυκιά και τρυφερή στα μάτια μας.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti claudia-galanti-6 Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti Claudia Galanti



Spread the love