Spread the love


Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνιση της Dayane Mello πάνω στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Η 26χρονη Βραζιλιάνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την καριέρα που εκτινάσσεται απότομα.

Για ακόμα μια φορά το 73ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας κέρδισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον με την προσωπικότητες που περπάτησαν πάνω στο κόκκινο χαλί. Μια από τις κοπέλες που έκανε του φωτογράφους να αναστενάξουν ήταν και η 26χρονη καλλονή, (μοντέλο) από την Βραζιλία ήταν και η Dayane Mello μαζί με την Giulia Salemi.

Ο αέρας έκανε καλά την δουλειά του, και φύσηξε όσο έπρεπε για να σηκώσει το μακρύ σχιστό φόρεμα του μοντέλου ώστε να μας χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Έτσι, καθώς πήγαινε για την προβολή της ταινίας «The Young Pope» το Σάββατο 03/09/2016 έκανε όλα τα μάτια να στραφούν επάνω της με την πολύ σέξι εμφάνιση της. Μάλιστα όσοι ήταν εκεί εντυπωσιαστήκαν από το καταπληκτικό της μαύρισμα, και το χαμόγελό της αλλά βέβαια θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε και το τεράστιο αλλά και αποκαλυπτικό σκίσιμο του φορέματός της.. που ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Dayane Mello έχει ύψος 1,77 μέτρα και έχει γεννηθεί στην Βραζιλία, στις 27 Φεβρουαρίου 1989 και κοσμεί με τις φωτογραφίες της πολλά γνωστά περιοδικά.

Στα δεκαεπτά της μετακόμισε στη Χιλή όπου ξεκίνησε την πορεία της στην πασαρέλα, καθώς άρχισε να εργάζεται σ΄ένα πολύ μικρό γραφείο μοντέλων, αλλά καθιερώνεται γρήγορα ως ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της Χιλής, που πρωταγωνιστεί ακόμα σε πολλά εξώφυλλα και φωτογραφήσεις.

Μάλιστα στο twitter, αλλά και στο instagram ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της που αξίζει να τις δείτε πατώντας τα παρακάτω link που ακολουθούν για να εντυπωσιαστείτε. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη κι αξίζει της προσοχής μας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες πόζες που μας χάρισε πάνω στο κόκκινο χαλί, πριν μπει στην σκοτεινή αίθουσα:

dayane mello
dayane mello
dayane mello

dayane mello


dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello dayane mello

dayane mello dayane mello



Spread the love