Spread the love


Αρκετά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το νέο ειδύλλιο του πολύ αγαπημένου μας Έλληνα τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, που τον κάνει να νιώθει περισσότερη αγάπη και λάμψη στην προσωπική του ζωή και στην καριέρα του.

Το νέο ειδύλλιο της πόλης, είναι αυτό ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την Μαρία Δελόγκα!

Μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει τον έρωτα αυτόν!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στη σκηνή και τραγουδάει και η νέα αγαπημένη του περπατά μπροστά του με αέρινες κινήσεις, μέρος της χορογραφίας της καθότι μία από τις καλύτερες χορεύτριες των ημερών μας! Δημοσιεύτηκε από εκείνη στα social media και για πολλούς θεωρείται η επιβεβαίωση του ειδυλλίου τους που από κοινού θέλουν, σύμφωνα με τη real, να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2012 όμως εκείνη τότε ήταν σε σχέση και έτσι δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια για να αναπτυχθεί το οτιδήποτε ανάμεσά τους. Το περασμένο Πάσχα όμως οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά και από τότε είναι αχώριστοι.

Δείτε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο instagram

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

Γιώργου Μαζωνάκη

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Πάρις Κασιδόκωστας πριν γίνει ζευγάρι με την Τάμτα, υπήρξε αρκετό χρονικό διάστημα ζευγάρι με την γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα ..

Δείτε τη στο instagram το twitter και στο facebook

Η Μαρία Δελόγκα, έγινε γνωστή, πριν από μερικά χρόνια, από την υποψηφιότητά της για τη Eurovision αλλά και από τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η τραγουδίστρια και χορεύτρια μαγνητίζει τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της και «ρίχνει» το Instagram με την υπέροχες φωτογραφία της.

Μαρία Δελόγκα

Στην πολυετή του καριέρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι έρωτές του δεν έγιναν ποτέ πρωτοσέλιδα.Μαρία Δελόγκα Ο Γιώργος Μαζωνάκης διατηρεί δεσμό εδώ και τέσσερις μήνες με την, Μαρία Δελόγκα. Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκαν σε στέκια στα νότια προάστια ή σε γκουρμέ εστιατόρια.Μαρία Δελόγκα

Όπως αναφέρεται, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 όταν η εκείνη διατηρούσε δεσμό με επιχειρηματία. Όταν όμως συναντήθηκαν και πάλι πριν τέσσερις μήνες, ο έρωτάς τους «φούντωσε» και έκτοτε είναι αχώριστοι!

Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα Μαρία Δελόγκα



Spread the love