Spread the love


Όταν μιλάμε για τις δυο κοπέλες της εγχώριας show biz τότε τα λόγια σταματούν. Έτσι η Έλλη Παπαγγελή φόρεσε το μαγιό της και έπιασε από το χέρι την κολλητή της φίλη Αλίσια Τρούση και βγήκαν στην παραλία μαζί για να αναστατώσουν τον κόσμο.

Βέβαια, αυτά τα τα δυο κορίτσια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κοινή έξοδο, αλλά το να βλέπεις δυο κοπέλες να ποζάρουν ανέμελες στον φακό δεν είναι και λίγο πράγμα.

Έτσι, όσοι βρέθηκαν στην πλαζ της Βουλιαγμένης και τις συνάντησαν έχασαν τα λογικά τους, τόσο για τις εξωτικές υπάρξεις που έβλεπαν μπροστά τους, όσο και για την διάθεση των κοριτσιών να παίξουν με τον φωτογραφικό φακό και να μας χαρίσουν πολύ όμορφες πόζες.

Από το ότι γνωρίζουμε αυτό το διάστημα και οι δυο έχουν πολύ «σφιχτό» επαγγελματικό πρόγραμμα, εκτός από κορμί, και έτσι στερήθηκαν τις καλοκαιρινές αποδράσεις που ήταν πολύ σύντομες, αλλά πότε δεν είναι αργά, γιατί διάθεση υπάρχει.

Οπότε, φόρεσαν τα σέξι μαγιό τους και πήγαν να απολαύσουν το ήλιο και τις χάρες της θάλασσας στην πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη πλαζ της Αττικής, στην Βούλα.

Τίποτα καλύτερο για γυναικείες κουβέντες στην ξαπλώστρα με τον καυτό ήλιο να χαϊδεύει τα καλοσμιλευμένα κορμιά τους, χαρίζοντας και στα δυο κορίτσια υπέροχο μπρούτζινο χρώμα.

Για την Έλλη Παπαγγελή τι να πούμε, έχουμε κάνει πολλά αφιερώματα και σχεδόν είναι η καλύτερη φίλη μας από τότε που βγήκε ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, και μας εντυπωσίασε γι ακόμα μια φορά.

Δείτε την Έλλη Παπαγγελή στο facebook το instagram και στην σελίδα της: elliepapageli.com

Για όσους όμως δεν γνωρίζουν την Αλίσια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι διαθέτει κοσμοπολίτικη καταγωγή με μητέρα Φινλανδή, πατέρα Πολωνό και γιαγιά Ιταλίδα αλλά η ίδια μεγάλωσε στην Ελλάδα. Παρότι ήθελε να γίνει ζωγράφος ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών της, οι αναλογίες της όχι μόνο της άνοιξαν τις πύλες της μόδας, αλλά την οδήγησαν και στο ατελιέ του Pierre Cardin.

Δείτε την Αλίσια Τρούση (Alicja Troushi) στο facebook και στο instagram

Απολαυστε τις πολύ όμορφες φωτογραφίες τους που ακολουθούν κι αναστενάξτε μαζί μας:

Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή

Δείτε ακόμα:

Έλλη Παπαγγελή: Αφιέρωμα στο κορίτσι των ονείρων μας (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love