Spread the love


Είναι μια απίστευτη Ελληνίδα μητέρα που όποτε μας γυρίζει την πλάτη της διαπιστώνουμε ότι διατηρεί ένα πολύ καλογυμνασμένο αψεγάδιαστο κορμί, που δεν αφήνει κανένα άντρα ασυγκίνητο. Όταν λέμε για οπίσθια στο μυαλό μας έχουμε αυτά.

Ο λόγος για την πολυβραβευμένη Ελληνίδα μοντέλα, που το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις της στο social media, ανεβάζοντας πανέμορφες φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είναι το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας εταιρείας μαγιό, και αυτός είναι ο λόγος που την είδαμε να τα προβάρει πάνω της στο νησί των ανέμων.

Αυτή τη φορά έβαλε ένα πολύ κομψό bikini, και άναψε φωτιά στην φαντασία μας.. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε και πολύ..

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, προσέχει πάρα πολύ τις πόζες της και ακόμα περισσότερο ποιες φωτογραφίες της ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς, αλλά όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο instagram κόβει την ανάσα

Φανταστείτε ότι με μόλις 703 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 43.8 χιλιάδες ακόλουθοι.

Είναι η τέλεια μητέρα, με το ιδανικό σώμα, που ο κάθε άντρας θα την ήθελε στο πλευρό του.

Δείτε την στο facebook και το instagram

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες της φωτογραφίες:

μάνα

μάνα

μάνα

μάνα

μάνα

μάνα

Δείτε ακόμα:

Τι γνώμη έχεις για τα οπίσθια της Ασημίνα Ιγγλέζου; (ΦΩΤΟ)

H Ασημίνα Ιγγλέζου με see through μαγιό

Η Ασημίνα Ιγγλέζου με κορδόνι στην παραλία

Ασημίνα Ιγγλέζου: Έλυσε το χρυσαφί μαγιό και τρέλανε όλη την παραλία (VIDEO-ΦΩΤΟ)



Spread the love