Spread the love


Η 41χρονη Angelina Jolie σήμερα μοιάζει σαν μια αποστεωμένη γυναίκα, αλλά όταν παντρεύτηκε, πριν 12 χρόνια, με τον Brad Pitt ήταν εντελώς διαφορετική. Δείτε τη όταν έγινε διάσημη μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, από κινηματογραφικές ταινίες.

Η πολύ διάσημη σήμερα Angelina Jolie, μητέρα έξι παιδιών, και πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τους μετανάστες όταν άρχιζε την καριέρα της το σώμα της ήταν εντελώς διαφορετικό. Εντάξει, όλοι μεγαλώνουμε, και κάθε ημέρα βλέπουμε αλλαγές στο σώμα μας, αλλά η αλλαγή στο σώμα της Angelina Jolie δεν παλεύετε.

Μάλιστα, όταν είχε γνωριστεί με τον Brad Pitt, τότε όλοι μιλούσαν για το τέλειο ζευγάρι από άποψη ομορφιάς, αλλά ειδικά για την Angelina, όλοι οι άνδρες του πλανήτη μιλούσαν με τον καλύτερο τρόπο, γιατί το σώμα της ήταν όπως την γνωρίσαμε, έμοιαζε ακόμα σαν μια σέξι 20χρονη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Angelina Jolie, δεν ήταν απλά θεατής, αλλά ένα δυναμικό κομμάτι του Χόλιγουντ που δεν δίσταζε να δείξει στήθος ή τα οπίσθιά της, αφού όλα πάνω της ήταν τέλεια.

Η Angelina Jolie από πολύ μικρή είχε ποζάρει σε σέξι φωτογραφίες, αφού ξεκίνησε την καριέρα της ως 16χρονο μοντέλο, κι αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που εγκατέλειψε το γυμνάσιο.

Από μικρή είχε μεγάλη ζήτηση, και στην εφηβεία της όλοι μιλούσαν για μια «περπατημένη» μοντέλα που δεν δίστασε να δείξει το κορμί της σε Ευρωπαίους αλλά και σε Αμερικάνους φωτογράφους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ορισμένες από εκείνες που αγάπησε το αντρικό κοινό, και την έκαναν την πιο λατρεμένη ερωτική φαντασίωση.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που είναι από εμφανίσεις της από κινηματογραφικές ταινίες:

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie

Ας μην ξεχνάμε πως ήταν sex symbol για περίπου δύο δεκαετίες, αλλά όπως κάθε ηθοποιός, μπορεί να ενσαρκώσει με την ίδια επιτυχία και άλλους ρόλους.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω στο  1995 και έχοντας κλείσει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Hackers, η δημοφιλής ηθοποιός πόζαρε ημίγυμνη και με ένα sexy μαύρο φόρεμα στον φακό του Marcel Indik, για μια σειρά από αισθησιακές φωτογραφίες. Οι εικόνες αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά!

Γιατί έμειναν τόσα χρόνια στο συρτάρι; Πιθανόν οι εμπλεκόμενοι να μην ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει η Angelina φαινόταν από τα 19 της πως θα γινόταν γυναικάρα.

Δείτε το κοινό τους facebook

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie

Το 1991, στα 16 της χρόνια κι ενώ προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο, η Angelina Jolie, πόζαρε με μαγιό μπροστά στον φακό και τον μάγεψε με τη φυσική ομορφιά της. Η ηθοποιός, μπορεί πια να απέχει πολύ από το κορίτσι που τολμούσε να κοιτάζει προκλητικά τον φωτογραφικό φακό.. Τις φωτογραφίες από την εφηβεία της, έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Mirror. Πρόκειται για τη δουλειά του φωτογράφου των celebrities Sean McCall.

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie

Μετά την μαστεκτομή η Angelina Jolie δείχνει το υπέροχο στήθος της μέσα από την τελευταία ταινίας της, και βλέπουμε από κοντά το υπέροχο κορμί της.

Ο λόγος για την τελευταία της κινηματογραφική ταινία με τίτλό “By the Sea” (2015) όπου και πρωταγωνιστεί και αποφάσισε να διαλύσει όλες τις εντυπώσεις ότι είναι αδύνατη, ή ότι το στήθος της εχει αλλοιωθεί από την μαστεκτομή που είχε κάνει επειδή είχε διαγνωστεί με αυξημένους καρκινικούς δείκτες.

Έτσι, απολαμβάνουμε την μεγάλη Αμερικανίδα ηθοποιό να απολαμβάνει το μπάνιο της σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από screenshots.. και διαπιστώνουμε ότι όχι μονό παραμένει σέξι.. αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τότε που την θαυμάζαμε γυμνόστηθη στα νιάτα της.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 41χρονη Angelina Jolie έχει γεννηθεί στις 4 Ιουνίου 1975.

Τέλος, έτσι είναι σήμερα η Angelina Jolie ..

Angelina Jolie Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie Angelina Jolie Angelina Jolie

Brad Pitt: Η Angelina είναι τρελή, αλλά την αγαπάω

angelina jolie

Ο Brad Pitt περνάει δύσκολες στιγμές μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie.

Προσπάθησε να την μεταπείσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπάω», φέρεται να λέει στο φιλικό του περιβάλλον ο ηθοποιός.

«Ο Brad έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μόλις μία μέρα πριν το κάνει. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Είναι τρελός για την Angelina και ήθελε η σχέση τους να πάει καλά. Την ικέτευσε να σώσουν το γάμο τους αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη», δήλωσε πρόσωπο του φιλικού τους περιβάλλοντος στο περιοδικό «Post».

Δείτε ακόμα:

Χαμός μεταξύ Angelina Jolie – Brad Pitt

H Marion Cotillard αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Brad Pitt



Spread the love