Spread the love


Τι κι αν τελειώνει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η Ελληνίδα top model Βίκυ Κουλιανού όταν φοράει μαγιό ξεσηκώνει τα πλήθη της παραλίας.. Αλλά όταν ανεβάζει τις φωτογραφίες της στα social media τότε παραμιλούν οι φίλοι που την ακολουθούν.

Για ακόμα μια φορά η πανέμορφη Ελληνίδα, διεθνώς αναγνωρισμένη Βίκυ Κουλιανού παραμένει σέξι, κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα με τις φωτογραφίες της με μαγιό.

Η γνωστή Ελληνίδα μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός το Σαββατοκύριακο απόλαυσε τις βουτιές της και ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό με το σέξι μαγιό και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Τι κι αν πάτησε τα 49 η Βίκυ Κουλιανού «μοίρασε εγκεφαλικά».

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Βασιλική (Βίκυ) Κουλιανού έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 19 Ιανουαρίου 1967, και είναι από τις λιγοστές Ελληνίδες top model με ύψος 1,85 μ..

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων, όπως οι Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves SaintLaurent, με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού, ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως και σε τηλεοπτικά σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Την Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 14 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 16 ετών η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο πολύ σύντομα. Εκτός του Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κουλιανού συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο.

Δείτε περισσότερα εδώ: wikipedia.org

Πώς καταφέρνεις και διατηρείς αυτό το κορμί;

Το σώμα είναι του μπαμπά, κληρονομικό (γέλια). Κάνω διατροφή, δεν τρώω ό,τι να ‘ναι, δεν τρώω αργά το βράδυ, έχω όμως μία μέρα την εβδομάδα που σπάω τη δίαιτα. Τρώω, ας πούμε ,πατάτες τηγανητές και γλυκά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ λαίμαργη, αλλά δεν είμαι και με μαρούλια. Θα φάω και τα μαγειρευτά μου και τα γλυκά μου, αλλά θα το κάνω με μέτρο. Έχω να κάνω γυμναστική δύο μήνες, ό,τι κάνω στο κολύμπι και κάποιες ασκήσεις μέσα στο νερό. Τον χειμώνα κάνω ΤΕΧ και ισομετρικές ασκήσεις.

Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;

Δεν έχει τύχει προς το παρόν να σκεφτώ τον γάμο. Όλο το αποφεύγω. Δεν το έχω νιώσει για κάποιον άνθρωπο ώστε να πάρω την απόφαση να παντρευτώ. Όσον αφορά τα παιδιά, πιστεύω ότι πάνε πακέτο μαζί με τον άνθρωπο.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού

Δείτε κι ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της..

Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού Βίκυ Κουλιανού



Spread the love