Spread the love


Όσα αφιερώματα και να κάνουμε για την σέξι παρουσία της Ασημίνα Ιγγλέζου δεν είναι αρκετά για να ικανοποιήσουμε τις αδηφάγες ορέξεις μας για αυτή την κοπέλα, που και αυτό το καλοκαίρι τα έδωσε όλα στο νησί των ανέμων κολάζοντας τους παριστάμενους με τα πανέμορφα μαγιό της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στην πανέμορφη ξανθιά Ελληνίδα μοντέλα, που αν και μητέρα δυο παιδιών δεν σταμάτησε την καριέρα της και συνεχίζει εντατικά τις φωτογραφήσεις της, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να την λατρέψει, και πολλές γυναίκες να την μισήσουν για το αψεγάδιαστο κορμί της.

Έτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου έκανε ακόμα μια «τολμηρή» εμφάνιση στην πισίνα του ξενοδοχείου Mykonos Blanc στον Ορνό. Το ξανθό μοντέλο με το κορμί της, αλλά και με το ολόμαυρο ολόσωμο μαγιό της δροσίστηκε κάτω από τον καυτό ήλιο μπροστά στην κάμερα.

Καλό είναι να αναφέρουμε ότι για ακόμη μια φορά δειγμάτισε με το κορμί της το πολύ κομψό μαγιό της εταιρείας Beach Flirt 22 της φίλης της σχεδιάστριας Ελένης Αρμάου.

Δείτε περισσότερα για τα μαγιό εδώ: beachflirt22.com

Η ξανθιά εστεμμένη είναι το πρόσωπο της φετινής καμπάνιας για τα μαγιό «beach flirt 22» που φέρουν την υπογραφή της Ελένης Αρμάου. Απολαύστε τη και πάρτε ιδέες για τις φετινές αποδράσεις σας στις παραλίες..

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου αν και διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα, ίσως και ακόμα πιο όμορφη από τότε που κέρδιζε τους τίτλους ομορφιάς στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.

Είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σαν βοηθός γιατρού, με καταγωγή από την όμορφη Λαμία με σπουδές personal training yoga Pilates. Tα ενδιαφέροντα της είναι Τένις, trekking mountain marathon και ότι έχει σχέση με αθλητισμό και τέχνη.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η νικήτρια των διαγωνισμών Mrs Greece-Globe 2014 και Miss Best Body 2014.

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου με κορδόνι μαγιό στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Τι γνώμη έχεις για τα οπίσθια της Ασημίνα Ιγγλέζου; (ΦΩΤΟ)

Ασημίνα Ιγγλέζου: Φόρεσε χρυσαφί ολόσωμο μαγιό και τρέλανε όλη την παραλία (VIDEO-ΦΩΤΟ)



Spread the love