Spread the love


Η γνωστή 47χρονη Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Παππά αναστάτωσε όσους την ακολουθούν στο instagram με τη σέξι φωτογραφία που «ανέβασε», και απέδειξε ότι ακόμα διατηρεί ένα πολύ χυμώδη προφίλ, διαθέτοντας ένα από τα πιο ερωτεύσιμα κορμιά της ελληνικής show biz. Απολαύστε τη

Ξαπλωμένη σε βράχια φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό πόζαρε πιο σέξι από ποτέ και στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί.

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι η Χριστίνα Παππά είχε ανέβασε πολλές φωτογραφίες της από την παραλία με μαγιό, αλλά φέτος πολύ λίγες κάτι που μας κάνει να ανησυχούμε. Όμως, ακόμα κι έτσι, η αγαπημένη μας ηθοποιός ξέρει να προκαλεί ποζάροντας όμορφα και «σεμνά», επιλέγοντας υπέροχες πόζες για να μας κάνει να χάσουμε το μυαλό μας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλά αγόρια της δεκαετίας των ’80s και των ’90s είχαν χάσει τον ύπνο τους με την πολύ «καυτή» της παρουσία, που ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να λησμονήσουν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να διατηρήσει αυτό το υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα η Χριστίνα Παππά εκτός από γυμναστική προσέχει πολύ, σύμφωνα με δηλώσεις της, και την διατροφή της.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το πρόγραμμα διατροφής της:

Πρωινό:
Φυσικό χυμό πορτοκάλι και ομελέτα με ασπράδια «Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και το απολαμβάνω μαζί με το καφέ μου»

Μεσημεριανό:
Σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα «Προτιμώ να τρώω ζυμαρικά γιατί έχουν άμυλο και δίνουν επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό».

Σνακ:
Μπανάνα

Βραδινό:
Σούσι «Είναι το γεύμα που προτιμώ και το απολαμβάνω πάντα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα».

Επιδόρπιο:
«Τρώω καθημερινά γλυκά με ιδιαίτερη προτίμηση το προφιτερόλ»

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Χριστίνας Παππά, που αξίζει να δεις στις φωτογραφίες τις που ακολουθούν και ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά

Τα επικά οπίσθια της Χριστίνας Παππά σε αρκετές βιντεοταινίες πρωταγωνιστούσαν.. από τότε την λατρέψαμε για το κορμί της.. H δεκαετία των ΄80ς στα φόρτε της.

Θυμηθήκαμε την ταινία της Χριστίνας Παππά από το παρελθόν που μας έδειξε το ταλέντο της..

Τότε είχε εμφανιστεί με αποκαλυπτικό μαγιό σε ταινία, που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Τότε η Χριστίνα Παππά είχε τρελάνει τους πάντες με την καυτή της παρουσία !!!

Απολαύστε τη στο μικρό απόσπασμα του video που ακολουθεί:



Spread the love