Spread the love


Εδώ δεν έχουμε να πούμε κουβέντα, αφού οι φωτογραφίες της Μιχαέλα Γιαπιτζάκη μιλάνε από μόνες τους. Πάντα γνωρίζαμε ότι η λεβοντεντομάνα Κρήτη γεννά θεές, αλλά εδώ έβγαλε όλο της το ταλέντα που μας έκανε να υποβληθούμε στην ομορφιά της.

Γνωρίστε την πανέμορφη κοπέλα που πήρε μέρος στα καλλιστεία και έλαβε τον τίτλο με την κορδέλα να γράφει «αναπληρωματική Μις Κρήτη»..

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Κρήτη είναι ένα νησί το οποίο εκτός από όμορφα τοπία και τις παραλίες, μας χαρίζει και πολύ όμορφες γυναίκες, και θα το διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο λόγος για την Ηρακλειώτισσα καλλονή Μιχαέλα Γιαπιτζάκη, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή, τόσο ως ξανθιά, όσο και ως μελαχρινή.

Γεννημένη το 1996, η 19χρονη γαλανομάτα με τα σαρκώδη χείλη, ασχολείται ήδη με το μόντελινγκ τρία χρόνια, και τα πάει περίφημα κάνοντας φίλους και οικογένεια υπερήφανους.

Μάλιστα, η πανέμορφη ξανθιά έχει αποσπάσει άκρως θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις και τις φωτογραφήσεις της και, μάλιστα, έχει και γυναίκες θαυμάστριες.

Το να ακούει κοπλιμέντα από άντρες είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά όταν υπάρχουν και γυναίκες που σε θαυμάζουν, νιώθεις σίγουρα υπέροχα με τον εαυτό σου και τη δουλειά σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μάλιστα όπως έχει υποστηρίξει το 2016 της χάρισε μεγάλη χαρά με τον τίτλο της Β΄ αναπληρωματικής «Miss Κρήτη 2015»..

«Πράγματι η χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Η στέψη μου αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών και δεν σου κρύβω ότι τώρα ευελπιστώ να έρθουν νέες προτάσεις. Έχω όλη την καλή διάθεση ν΄ ασχοληθώ επαγγελματικά με το χώρο της μόδας, καθώς αυτό ήταν που ονειρευόμουν πάντοτε. Τώρα πλέον μπορεί να γίνει ακόμη πιο επαγγελματικά αυτό κι είναι κάτι που με ικανοποιεί πολύ περισσότερο».

Μου είπες ότι ήταν όνειρό σου ν΄ ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Διαθέτεις, πάντως μία κάποια εμπειρία, έστω και σε «ημιεπαγγελμετικό» επίπεδο.

«Ναι, έχω αρχίσει την ενασχόλησή μου με το χώρο από την ηλικία των 15. Αρχικά σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο και μετά πιο επαγγελματικά, με φωτογραφήσεις και διαφημίσεις σε τοπικό επίπεδο. Η ουσιαστική ενασχόληση ήταν από την προτροπή μίας φίλης μου, που έχει καταστήματα στο Ηράκλειο και μου ζήτησε να διαφημίσω τα ρούχα τους. Η συνεργασία εκείνη, έφερε μία άλλη κι έτσι αυτό που μου άρεσε από μικρή, σταδιακά άρχισε να μπαίνει όλο και πιο πολύ στη ζωή μου… Έρχονταν προτάσεις για συνεργασίες και διαφημιστικές προβολές κι αυτό μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».

Δείτε τα καλλιστεία Κρήτης στο facebook και στο instagram

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο ζώδιο είναι Υδροχόος, αγαπημένος της προορισμός είναι Αμερική και αγαπημένο της στέκι είναι το σπίτι της.

Επίσης, τα τρία επίθετα που τη χαρακτηρίζουν: «εγωίστρια, φιλική, προστατευτική»

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη



Spread the love