Spread the love


H τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη από την Θεσσαλονίκη έκανε τους λουόμενους να την προσέξουν καλύτερα αφού το όμορφο bikini που φόρεσε της έδωσε αρκετά plus ώστε να προκαλέσει τις αντρικές ματιές των λουόμενων, και μάλλον το άξιζε.

Τι και αν οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν για καιρικά φαινόμενα, η Σοφία δεν το έβαλε κάτω και πήγε να απολαύσει τις χαρές της πισίνας γνωστού ξενοδοχείου.

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Σοφία Δανέζη θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το κορίτσι έχει υπέροχη φωνή, είναι αγωνίστρια και διαθέτει υπέροχο σώμα όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, αυτό το διάστημα ξανακάνει μεγάλη επιτυχία το τραγούδι της Ρούλας Σταύρου «Βρήκα το κλειδί».

Η εντυπωσιακή Σοφία γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει νοσηλευτική και το 2005 αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει το όνειρο της που δεν είναι άλλο από το τραγούδι. Έχει δουλέψει πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι: Αντύπας, Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Ανδρέας Στάμος και Γιώργος Γιασεμής, Χάρης Κωστόπουλος, Άγγελος Διονυσίου..

Τελειώνει στη Γερμανία το σχολείο και σπουδάζει τουριστικά επαγγέλματα για τρία χρόνια. Το 2005 επιστρέφει στην Ελλάδα και δηλώνει συμμετοχή στο «Dream show», το οποίο τότε παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν καταφέρνει να προκριθεί, αλλά δεν πτοείται αφού ξεκινάει αμέσως δουλειά.

Το 2005 στο νυχτερινό κέντρο «Εros». Το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που την εξέφραζε πάντα. Το ίνδαλμά της ήταν η Ελένη Βιτάλη.

Όπως δηλώνει η σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της και ο βραδινός ύπνος είναι το απωθημένο της. Θα ήθελε να κοιμάται περισσότερο και αυτό επιδιώκει όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Όσο για τον ιδανικό άντρα., πιστεύει ότι πρέπει να είναι κοινωνικός, δεν μπορεί τους μίζερους. Η πίστη είναι κάτι που θεωρεί δεδομένο, γι’ αυτό και δεν συγχωρεί την απιστία. Να είναι αισιόδοξος όπως κι εκείνη και να έχει αυτοπεποίθηση.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη

Δείτε και ορισμένες φωτογραφίες της που ανέβασε στο facebook:

Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη Σοφία Δανέζη



Spread the love