Spread the love


Κρατάει ακόμα ο καλός καιρός, αλλά με ελαφρά πτώση της θερμοκρασία και αυτό είναι ακόμα πιο εμφανή στα γυναικεία στήθη της Joanna Krupa. Όταν μάλιστα οι γυναίκες επιλέγουν να μη φορούν στηθόδεσμο αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον για τα αντρικά μάτια.

Ο λόγος για την Joanna Krupa, που είναι μοντέλο και ηθοποιός, και βγήκε μια βόλτα για να περπατήσει στο Los Angeles την Τρίτη 27/9/2016 και δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Η εντυπωσιακή καλλονή Joanna Krupa που είναι μια πολωνο-αμερικανή μοντέλο και ηθοποιός, με χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες και το κορμί της έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη..

Η 37χρονη Joanna Krupa έχει περπατήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα και έχει εμφανίσεις στην Αμερικάνικη τηλεόραση που συζητήθηκαν. Έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1979 κι έχει ύψος 170 εκατοστά.

Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστότερο από την σειρά «Real Housewives» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπου κι αν εμφανίζεται. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το στήθος της, και συχνά-πυκνά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εδώ και χρόνια έχει γίνει μόδα οι γυναίκες να μην φορούν στηθόδεσμο κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους, και καταπληκτικά see through στις πολύ επίσημες εξόδους τους, Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη θα αργήσει να έρθει αυτή η τάση της μόδας, αλλά την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.

Δεν υπάρχει μοντέλο, σχεδιαστής, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και λοιπές κοπέλες που σχετίζονται με την show biz που δεν έχουν τολμήσει τα πετάξουν τον ασφυκτικό στηθόδεσμο από πάνω τους και να βγούνε μια βόλτα ώστε να φωτογραφηθούν, και οι πόζες τους να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο..

Αυτό έκανε και η 37χρονη Joanna Krupa, που και καλά κρατιέται, αλλά και δεν είναι η πρώτη φορά που μας αφήνει να θαυμάσουμε τα στήθη της, αφού πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί topless για τι εχει υπέροχο μπουστο και της αρέσει να το δείχνει.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Δείτε ακόμα:

Joanna Krupa: Το κορμί που τρέλανε τους άντρες (ΦΩΤΟ)



Spread the love